Zanimljivosti

MIMA KARADŽIĆ SE NE ODVAJA OD 35 GODINA MLAĐE NATAŠE: Lepa glumica progovorila o emocijama (FOTO)

Javnost već mesecima bruji o romansi popularnog umetnika i njegove mlade koleginice

04.03.2024 19:30

MIMA KARADŽIĆ SE NE ODVAJA OD 35 GODINA MLAĐE NATAŠE: Lepa glumica progovorila o emocijama (FOTO)
Instagram - natashastanishich

Mlada glumica Nataša Stanišić našla se u žiži javnosti nakon vesti da je u navodnoj vezi sa 35 godina starijim kolegom Milutinom Mimom Karadžićem. Iako ni on, ni ona nisu zvanično potvrdili romansu primećeno je da se vremešni glumac poslednjih meseci ne odvaja od lepe koleginice. Pojavili su se i na premijeri filma "Jorgovani", ali nisu bili voljni da pozoraju fotoreporterima na crvenom tepihu.

 

 

Ko je Nataša Stanišić? 

Nataša je starijeg kolegu upoznala na snimanju serije "Zakopane tajne" kad je navodno i započela njihova romansa. O njoj se vrlo malo zna, jer vrlo retko daje intervjue. Nedavno je progovorila uoči jedne popularne muzičke emisije u kojoj je bila član žirija. Publika je tad saznala da je pored glume muzika njena velika ljubav.

- Završila sam muzičku školu, sviram klavir, tako da je muzika izuzetno bitan deo mog života. Ne bih je delila na žanrove, važno mi je da u tom trenutku uživam. Volim i da pevam, ali me je jako teško naterati da zapevam zato što je to nešto moje i lično. I mi glumci nekad imamo veliku tremu - iskrena je bila Nataša.

 

 

Ona je priznala da često plače, ali od sreće.

- Ja sam neko ko često plače, a najviše volim kad plačem od sreće. Mene rasplaču lepe stvari u životu, ne znam kad je bilo poslednji put, ali je sigurno bilo skoro - rekla je ona.

Iako je glumica, Nataša priznaje da ne voili da glumi u privatnom životu.

- Ja sam veliki protivnik glume u privatnom životu. Kad smo na sceni to je određeni lik i to je nešto što je lepo, a u životu je teško sakriti emociju ma kakva bila - dodala je Nataša. 

Imala je značajnu ulogu u pozorišnoj predstavi „Poetesa“ prema tekstu i u režiji Vide Ognjenović u kojoj igra pesnikinju Milicu Stojadinović Srpkinju. Komad se igra na sceni Srpskog Narodnog pozorišta u Novom Sadu.

ATA images

Mima Karadžić i Nataša Stanišić zajedno su bili na predstavi Teatra na Brdu

Ipak, javnost najviše intrigira njena navodna romansa sa tri i po decenije starijim kolegom. Na direktno pitanje u kakvom je odnosu sa lepom glumicom, Mima je bio kategoričan da su samo prijatelji.

- Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje - rekao je nedavno Karadžić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)