Zanimljivosti

SLAVNI VATERPOLISTA IMAO JE IDILIČAN BRAK, A ONDA JE OPAKA BOLEST ODNELA NJEGOVU SUPRUGU: Veru u ljubav vratila mu je njena prijateljica

Milanović se u mladosti zabavljao sa glumicom Brankom Katić, ali su im se putevi razišli

22.02.2024 18:10

SLAVNI VATERPOLISTA IMAO JE IDILIČAN BRAK, A ONDA JE OPAKA BOLEST ODNELA NJEGOVU SUPRUGU: Veru u ljubav vratila mu je njena prijateljica
Starsport

Bivši jugoslovenski i srpski vaterpolista Igor Milanović (58) ostvario je velike uspehe u svetu sporta. Odigrao je 349 utakmica za reprezentaciju i postigao 540 golova. Kad je završio igračku karijeru, posvetio se trenerskoj. 

Sportski uspesi, slava i popularnost izbacili su ga u orbitu najpoželjnijih muškaraca bivše Jugoslavije. Jedno vreme zabavljao se sa glumicom Brankom Katić, ali su im se putevi razišli. Bračne zavete razmenio je sa Natašom, sa kojom je dobio dve ćerke – Irinu i Isidoru. Njihovu porodičnu sreću prekinula je Natašina bolest. Naime, supruga Igora Milanovića dobila je rak dojke i dve godine se lavovski borila da iz te bitke izađe kao pobednik. Nažalost, nije uspela, pa je Igor dugo samostalno podizao ćerke.

- Nisam očekivao da će se moj život ovako odvijati. Imao sam izuzetno srećan brak. Ostao sam sam sa dvoje dece, jer je Nataša umrla od raka. Da li sebe možete da zamislite u situaciji kada vam umre stub svega? Kao da ovo nije moj život — pričao je slavni sportista kad je ostao bez voljene supruge.

On i Nataša imali su skladan brak.

- Sa Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet – ispričao je Milanović u intervjuu za magazin „Glorija“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medalja (@medalja.rs)

 

Tad je priznao da je bio ljut i na Boga, jer mu je oteo iz zagrljaja ženu koju je neizmerno voleo i sa kojom je osnovao porodicu. Ali, posle nekog vremena u njegov život je ušla Ivana Đakonović, profesorka italijanskog jezika i nekadašnja prijateljica njegove pokojne supruge.

- Život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši poklon, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put jeste čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija. Mislim da se to ne da opisati, i dok ovo pričam, osećam banalnost samih reči, koje ne mogu dočarati blagodeti života sa mojom Ivanom. Naša ljubav je iskrena i ima sve aspekte i uglove, od sazrevanja emocija do učenja da se iz dana u dan volimo sve više i više, a ne manje i manje, kako to obično biva u nekim ljubavnim vezama. Mnogo učim od Ivane – ispričao je Milanović.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)