Ispovesti IMAM MUŽA I 20 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA - NE KAJEM SE NI SEKUND: Ispovest Divne iz male varošice na jugu Srbije sve je ostavila bez reči! 19:50
Vesti SESTRA JE OD MENE TRAŽILA NEŠTO NEOPROSTIVO I ZATO NEĆU IĆI NA NJENO VENČANJE: Svi me napadaju, ali znam da sam u pravu! 18:55
Vesti JA SAM MAMIN SIN I NE STIDIM SE TOGA: Srđan iz Vranja iskren do koske:"Moja žena mora da radi sve što joj se kaže!" 20:20
Vesti ISPOVEST MOG OCA NA SAMRTNOJ POSTELJI JE UNIŠTILA SVE ŠTO SAM MISLILA DA ZNAM O SVOM ŽIVOTU: Šokantna tajna je umalo uništila celu porodicu 20:50
Zanimljivosti TATA JE STAVIO NA STO 10 MARAKA I REKAO: OVO JE SVE ŠTO IMAMO! Đoković otkrio koji je trenutak bio presudan u njegovom životu 12:55
Roditeljstvo SONJA (57) IZ PODGORICE JE 22 PUTA POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA: Posle 8 spontanih pobačaja suprug Marko joj je doneo vesti zbog kojih je lila suze, a sada je BEBA KOD KUĆE! (FOTO) 12:45
Roditeljstvo SIN JE SAMO BLENUO U TELEFON I NIJE MI ODGOVARAO - KAD SAM MU ZALEPIO PAR ČVRGA NASTAO JE HAOS! Ispovest koja ledi krv: Ali to nije nasilje, znaš li šta je meni radio otac... 18:40
Zanimljivosti BEKAMOVI PRED SLOMOM: Viktoriji sve lošije, noćima ne spava - zbog onoga što joj je uradila snaja ne može da se oporavi! 21:01
Horoskop 12 GODINA SU ČEKALI NA OVAJ TRENUTAK: Od 9. maja za jedan znak sve se menja - ulaze u period isceljenja i sreće na svim poljima! 09:01
Vesti SESTRA ME NIJE POZVALA NA SVOJE VENČANJE, SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM ČULA RAZLOG: Njena priča rasplakala je i muškarce, svi su joj poručili jedno! 18:01
Vesti SVEKRVA ME JE PONIZILA PRED MUŽEM, ZBOG NJEGOVE REAKCIJE SAM ZANEMELA OD ZAPREPAŠĆENJA: Narednog dana je usledio još veći šok! 16:40
Vesti BEBU DEČAKA STAROG SAMO 2 NEDELJE OSTAVILI SU NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: 50 godina kasnije otkrivena je MISTERIJA i ko je on u stvari! (FOTO) 17:35