Zanimljivosti

NAŠA PRELEPA GLUMICA POZIRALA JE U PLEJBOJU, A IMA BRATA KOJI SE ZAMONAŠIO I SUPRUGA KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: "Ako ste u miru sa svojim odlukama, sve je u redu" (FOTO)

Kruševljanka Nataša Marković kao mala je želela da bude kasirka, a obrela se u glumačkim vodama u kojima uspešno "pliva" više od tri decenije

03.02.2024 11:20

NAŠA PRELEPA GLUMICA POZIRALA JE U PLEJBOJU, A IMA BRATA KOJI SE ZAMONAŠIO I SUPRUGA KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: "Ako ste u miru sa svojim odlukama, sve je u redu" (FOTO)
ST/Nemanja Pančić

Glumica Nataša Marković ostvarila je niz značajnih uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Publika ju je zavolela kroz filmove „Nebeska udica“, „Ringeraja“, „Sedam i po“ i „Parada“, kao i kroz televizijske serije „Lisice“, „Bela lađa“, „Ono kao ljubav“, „Komšije“... Stalna je članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Rođena je i odrasla u Kruševcu, uz sestru bliznakinju Oliveru i tri godine starijeg brata koji se opredelio za monaški život. Kako su svi u porodici muzički obrazovani, tako je i Nataša išla u muzičku školu. Njena sestra je svirala gitaru, a brat harmoniku, pa je tako Nataša od brata nasledila instrument na kom je naučila prve muzičke korake.

Iako je kao devojčica maštala da postane kasirka, život ju je odveo na sasvim drugu stranu. Još kao tinejdžerka se okušala u glumačkim vodama, a već sa 17 godina je primljena na Akademiju, što je uslovilo da napusti Kruševac i preseli se u Beograd.

Dok se njena sestra opredelila za pedagoški rad, Nataša je ušla u raskošan, izazovan i neizvestan svet glume.

Napravila je ogroman iskorak kad je 2004. godine odlučila da se fotografiše za srpsko izdanje časopisa „Plejboj“. Za razliku od većine ličnosti sa glumačke scene, Nataša je odlučila da svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti. U skladnom je braku sa politikologom Zoranom Ćirjakovićem sa kojim često putuje po svetu.

Iako je u nekoliko navrata igrala majku, takvo iskustvo nema u privatnom životu.

- To je isključivo stvar odluke i ničeg više. Svako se shodno s njima ponaša i ako ste u miru sa svojim odlukama, sve je u redu. To važi i za sve ostalo - rekla je Nataša u intervjuu za "Stori" pre nekoliko godina.

Otkrila je, takođe da ima sestričinu, pa često pomisli da nije lako majkama.

- Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece - bila je iskrena naša popularna glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)