Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Princeza od Velsa nosi bebu u rukama, ne skida osmeh sa lica zbog devojčice (VIDEO)

Na TikToku osvanuo je video poznatih supružnika, svi govore o jednoj rečenici britanskog naslednika trona.

30.10.2023 17:10

ISPLIVAO SNIMAK KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Princeza od Velsa nosi bebu u rukama, ne skida osmeh sa lica zbog devojčice (VIDEO)
printscreen/instagram.com

Nakon brojnih drama i turbulencija koje su uzdrmale britanski dvor tokom prethodnih godinu dana, sada su se stvari malo stišale. 

Čini se da se polako odnosi među članovima poznate porodice dovode u red i da je svako krenuo svojim putem. Tabloidi više nisu ispunjeni stupcima o novim aferama i dramama koje je do nedavno iznosio princ Hari.

Sada je, međutim, na TikToku ponovo došao u žižu javnosti jedan snimak Kejt Midlton i princa Vilijama tokom neke od službenih poseta koje su imali. Na njemu je princeza od Velsa koja u naručju drži bebu u koju gleda ozarenog lica.

 

@duchesskate.uk Kate holds a beautiful baby girl 💕 and William reply’s “Don’t give my Wife anymore ideas” 🤣😭 #duchesskate#katemiddleton#wife#fyp#fypシ#babyfever#fy ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

 

Kejt se prosto topi dok drži devojčicu u rukama, ali princ Vilijam je imao šta da kaže na tu temu.

- Molim vas, nemojte mojoj supruzi davati ideje - rekao je Vilijam aludirajući na to da ne želi više dece.

Mnoge je ovaj snimak i razgalio ali iznervirao jer je time Kejt jasno stavio do znanja da ne želi da proširuje porodicu. Bilo je onih koji su smatrali da neke stvari ipak moraju da se reše u privatnosti.

- Predivna je majka.

- Ova žena uživa u majčinstvu, neodoljivo podseća na Dajanu.

- Kejt blista, ali Vilijam nije oduševljen.

- Vreme je za novu bebu - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod TikTok snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)