Zanimljivosti

NOVE ŠOKANTNE TVRDNJE PRINCA HARIJA: Rođen sam da bih donirao bratu organe! (FOTO)

Da je rođen za "rezervne delove", kako tvrdi odbegli kraljević, navodno je potvrdio i njegov otac kralj Čarls III koji je to i rekao princezi Dajani.

13.01.2023 12:02

NOVE ŠOKANTNE TVRDNJE PRINCA HARIJA: Rođen sam da bih donirao bratu organe! (FOTO)
Tanjug/AP

Princ Hari (38) koji je u utorak 10. januara objavio memoare "Spare" (Rezerva) ponovo je šokirao javnost novim detaljima sa britanskog dvora.

Kako pišu svetski mediji, Hari u svojim memoarima tvrdi da je rođen kao rezerva odnosno da bi donirao organe, krv ili koštanu srž svom starijem bratu i prestolonasledniku Vilijamu ukoliko to bude potrebno.

Tanjug/AP

Hari tvrdi da je rođen kako bi mogao da pomogne bratu ukoliko mu se nešto dogodi

Rezervni delovi

Kako je objasnio odbegli kraljević, njega su i u porodici zvali "Rezervni" upravo zbog činjenice da je rođen kako bi pomogao bratu u slučaju da mu se nešto desi.

- Došao sam na svet kako bih pomogao Viliju ukoliko mu se nešto dogodi. Moj život je imao misiju da budem zabavan i u slučaju potrebe bratu dam "rezervne delove" kao što je donacija organa, koštane srži ili transfuzija krvi - napisao je Hari.

Kako je naglasio, čak je i njegov otac, tada princ a danas kralj Čarls III to rekao njegovog majci princezi Dajani nakon njegovog rođenja. 

- Kada sam imao 20 godina saznao sam da je moj otac nakon mog rođenja navodno rekao mojoj majci :" Divno! Već si mi podarila naslednika a sad i rezervnog. Ja sam svoj posao obavio! - tvrdi princ Hari.

On je otkrio i da njegov otac već godinama ima hroničan bol u leđima i vratu koji je posledica njegovo zbog igranja poloa.

Tanjug/AP

Prvi susret princa Vilijama i Megan markl nije prošao baš najbolje

Vilijam je ustuknuo od Megan 

Hari je bez dlake na jeziku opisao i prvi suret njegovog brata Vilijama sa njegovom tada devojkom a danas suprugom Megan Markl. Taj susret je, kako je opisao odbegli kraljević, bio vrlo neprijatan za njegovog brata.

- Bio sam jako nervozan što će moj brat upoznati moju devojku. Otišli smo kod njega i Kejt a Vilijam mi je otvorio vrata obučen u elegantne pantalone i košulju. Predstavio sam mu Meg kojaje spontano prišla i zagrlila ga. Vilijam se potpuno izbezumio i ustuknuo. On se ne grli sa ljudima koje ne poznaje - otkrio je odbegli kraljević.

Hari je prvi susret Megan i njegovog brata opisao kao sudar kultura i da Vilijam prosto nije mogao da shvati da Markelova grli ljude i na taj način ih pozdravlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)