Zanimljivosti

HOLIVUD OKRENUO LEĐA HARIJU I MEGAN: Svi beže od njih, komšije ih izbegavaju a nisu bili ni pozvani na rođendan Opre Vinfri! (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti plaše se da bi im druženje sa odbeglim kraljevićem i bivšom glumicom donelo više štete nego koristi.

24.07.2023 12:00

HOLIVUD OKRENUO LEĐA HARIJU I MEGAN: Svi beže od njih, komšije ih izbegavaju a nisu bili ni pozvani na rođendan Opre Vinfri! (FOTO)
shutterstock.com

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl očekivali su da će ih Holivud dočekati raširenih ruku. Međutim, nakon što je odbegli kraljević početkom godine objavio memoare pod imenom "Rezervni " (Spare) čak i oni s kojima su do tad bili u dobrim odnosima počeli su da iuh izbegavaju u širokom luku. 

Naime, poznato je da je Hari bez dlake na jeziku opleo ne samo po Dvoru već i po mnogim prijateljima, a samo jedan od detalja je njegovo podsećanje na dan kada je probao haulicigene pečurke. Hari je do detalja naveo da je to bilo na slavlju u domu glumice i nekadašnje zvezde serije “Prijatelji”, Kortni Koks, kada je ona iznela kolače koje su u sebi imale “tajni sastojak”. Kortni je više puta taj navod demantovala, ali teško da joj je iko poverovao.

Hari i njegova supruga Megan Markl žive u blizini poznatog reditelja Stivena Spilberga, glumice Džulije Luj Drajfus i glumca Roba Loua. Nakon što je Hari objavio memoare svi oni su preko noći prekinuli svaki kontakt sa Harijem i Megan. 

Kako piše Njujork post pozivajući se na izvore bliske komšijama i holivudskim zvezdama Harija i Megan, oni ne žele da se imaju bilo kakav kontak s njima jer su procenili da im to može doneti više koristi nego štete.

Većina ovih zvezda ima brojne angažmane i na ovaj ili onaj način su povezani sa Velikom Britanijom, pa se pribojavaju da će ih princ Vilijam i Kejt Midlton, koje su najveće zvezde u Engleskoj, ignorisati što je neprihvatljivo u šou biznisu.

Logično je da glumačke zvezde pre žele da budu na strani budućeg kralja i kraljice Velike Britanije, nego na strani omraženog odbeglog princa i njegove supruge.

Čuvena voditeljka Opra Vinfri napravila je pravu pometnju kada je uradila veliki intervju sa Harijem i Megan, ali ove godine na njenom raskošnom rođendanskom slavlju nisu bili Hari i Megan, koji kako tvrde upućeni nisu bili ni pozvani.

Izgleda da je i čuvena voditeljka shvatila da joj je bolje da ubuduće ne nervira Dvor, a pogotovo ne princa Harija i princezu od Velsa.

Princu Hariju i Megan je i na poslovnom planu izgleda sve krenulo nizbrdo. Prvo su raskinuli ugovor sa Spotifajem težak 20 miliona dolara, a onda je i drugi poslovni angažmani stavljeni pod znak pitanja.

Megan Markl, navodno, više ne želi da sarađuje sa svojim suprugom, ako je suditi pisanju štampe. Naime, nekadašnja vojvotkinja od Saseksa želi da se oproba u samostalnim projektima i poslovima.

- Megan smatra da će imati više uspeha ako odvoji više vremena za rad na projektima bez Harija, iako joj on uvek daje punu podršku - rekao je izvor blizak Marklovoj za časopis Bela.

Osim toga, pojavila se informacija da je nekadašnja glumica potpisala ugovor sa modnom kućom Dior, a da li će to što će se Megan Markl i princ Hari razdvojiti u poslovnim poduhvatima pozitivno uticati na njenu karijeru, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)