Zanimljivosti

VODITELJKA RTS LEPOTICA SA MALIH EKRANA: Privatan život Anete Kovačić pod velom tajne, ne voli ni društvene mreže (FOTO)

Na prste jedne ruke se mogu najbrojati intervju koje je dala.

19.09.2023 09:06

VODITELJKA RTS LEPOTICA SA MALIH EKRANA: Privatan život Anete Kovačić pod velom tajne, ne voli ni društvene mreže (FOTO)
Printscreen/Youtube RTS

Aneta Kovačić (47) lepa voditeljka RTS nikog ne ostavlja ravnodušnim. Iako uveliko gazi petu deceniju i sve ređe je na malim ekranima i dalje važi za jednu od najlepših lica sa malih ekrana koja se ne zaboravljaju. Godinama je vodila Dnevnik na Javnom servisu pa su gledaoci navikli da je viđaju u svedenom izdanju i zakopčanu do grla.

Ne voli eksponiranje

Za razliku od ostali javnih ličnosti, a posebno voditeljki, Aneta ne voli da eksponira svoj privatan život koji čuva pod velom tajni daleko od znatiželjnih pogleda javnosti, pa se na prste jedne ruke se mogu nabrojati intervju koje je dala.

U jednom od retkih opuštenih izdanja lepe voditeljke, kad je na odmoru primetno je da i dalje ima zavidnu figuru, da ume da se nasmeje i uživa kad je daleko od reflektora studija i kamera. 

Kako je jednom prilikom izjavila Aneta lepota nije bitna za posao kojim se bavi.

- Mislim da lepota nije presudna za ovaj posao, mnogo važnije je da budete prijatni, da vam se veruje da na jedan lep način to saopštavate. Ako ste uz to lepše spoljašnosti, lica i glasa to je plus ali to ne mora da bude presudan znak da ćete u tome biti dobri - rekla je ona za Mondo.

Posao voditelja ume da bude vrlo stresan radite i kad ste bolesni a da to gledaoci ne primete.

- Voditeljski posao izgleda prilično sladak i lagan, ali nije baš tako. Dešava se da od devet ujutru do četri, pet popodne moram da imam puder i jaku šminku što meni bude teško. Privatno ne nosim šminku, ali mi uvek budu simpatične bakice koje me prepoznaju, mada nisu sigurne pa mi kažu:"Jao vi ličite na onu voditeljku RTS ali vi ste lepši od nje - rekla je tada Aneta. 

Pre nešto više od godinu dana "razapeta" je na Tviteru jer je povodom godišnjice Titove smrti nekadašnjeg predsednika SFRJ napravila lapsus i slučajno ga prekrstila u Josif umesto Josip što su joj tviteraši zamerili. 

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Boba

18.09.2023 20:20

Eeee, ona se tukla sa ne venčani partnerom. A. K.

Mara

19.09.2023 00:28

Kakav suptilaN nacin da javnosti otkrijete inicijale A.K. iz danasnjih sok vesti🤣🤣

Nebojša

19.09.2023 08:35

Žena hipnotiše. Imamo lepih voditeljki u medijima, ali ona je posebna.

Baba

19.09.2023 09:10

Jel posteno prebila muza?

Rade

19.09.2023 13:56

Žena neće starački dom, hoće rijaliti. Muž je kolateralna šteta. Tresnula mu je slušalicu o glavu i sada će nedeljama biti udarna vest. 👍📞🤙☎️👎🤕😅😂😇🤣💔