Zanimljivosti

PEH MARIJE VELJKOVIĆ ZAPALIO INTERNET: Skliznula joj haljina sa ramena, pa se opustila i pokazala bujni dekolte! (FOTO)

Voditeljka radi punom parom na snimanju novih emsija, dok u pauzama počasti fanove ponekom fotografijom.

18.08.2023 18:00

PEH MARIJE VELJKOVIĆ ZAPALIO INTERNET: Skliznula joj haljina sa ramena, pa se opustila i pokazala bujni dekolte! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, a tokom prethodnog leta potvrdila je vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem. Izgleda da joj ljubav sa Jankovićem prija, pa je Marija na malim ekranima sve lepša i lepša, a ne libi se da i na društvenim mrežama podeli trenutke koje deli sa svojim voljenim.

Marija vredno radi na emisiji “Novi početak”, a obilazak različitih mesta u našoj zemlji zarad snimanja emisije Veljkovićevoj pruža posebno zadovoljstvo. Čini se da ona uživa u svom poslu i u baš svakom gradu koji obiđe, a tako je bilo i ovaj put. Ona se zatekla u Zrenjaninu gde je uživala u pauzama i iskoristila ih za fotografisanje.

Veljkovićeva se uslikala dok je zamišljeno gledala u stranu, a na sebi je imala haljinu na kojoj je dominirala tirkizna boja. Celu kombinaciju je upotpunila tirkiznom narukvicom i nakitom, ali jedan detalj je ipak privukao najveću pažnju njenih fanova, a u pitanju je haljina koja joj je slučajno, ili možda namerno, pala sa ramena. 

- Jedna sa seta dok traje pauza - kratko je napisala Marija u opisu fotografije.

 

 

Ispod ove fotgrafije nisu prestali da se nižu komentari i svi su hvalili izgled prelepe voditeljke. 

- Vi ste uvek lepi, ne samo na pauzi.

- Gde kupuješ haljine? Bukvalno su sve prelepe!

- Maro, najlepša si!

- Imaš predivnu haljinu koja ti odlično stoji.

- Lepota, osmeh medeni, dama u svakom smislu.

- Boginja lepote.

- Najlepša žena u Srbiji!

- Divne grudi - glasili su samo neki od komentara.

 

 

Na žalost brojnih obožavalaca koji gaje simpatije prema lepoj Mariji, ona je više puta istakla koliko je zadovoljna u trenutnoj vezi sa Rastkom kojeg je i ranije poznavala, ali je njihova ljubav planula tek prošle godine.

- Zanimljivo je da smo Rastko i ja živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre 3-4 godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog koleg,e Đorda Davida Nikolića. Međutim, tada se ništa nije desilo osim upoznavanja - rekla je Marija jednom prilikom za medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)