Zanimljivosti

ČUVENA GLUMICA NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVI: Dženifer Aniston progovorila o uticaju roditelja i otkrila zašto su joj propadali brakovi i romantične veze

Ona ne želi da ostaje u ztejadnici samo zato da ne bi bila sama.

23.08.2023 14:00

ČUVENA GLUMICA NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVI: Dženifer Aniston progovorila o uticaju roditelja i otkrila zašto su joj propadali brakovi i romantične veze
Profimedia

Dženifer Eniston je publiku širom sveta osvojila svojim ljupkim izgledom. Od udaje a potom i traumatičnog razvoda od Breda Pita njen privatan život uvek je bio pod lupom javnosti. 

U nikad iskrenijem intervju Džen je progovorila o ljubavi i braku i priznala odnos njenih roditelja značajno uticao na njen pogled na bračni život. 

Foto: Shutterstock

Glumica je priznala da joj je i dan danas biti u vezi veliki izazov

 

Kako prenosi Pipl je otkrila detalje porodičnog života, a posebno kako je odnos njene majke i oca uticao na njen lični život.

- Mislim da mi je uvek bilo teško u vezama jer sam zaista bila sama. Moji roditelji  nisu bili primer srećnog i skladnog braka kako bih i ja priželjkivala da uđem u bračnu zajednicu - priznala je Dženifer čiji roditelji su se razveli kad je ona bila izuzetno mlada. 

Enistonova je rekla kako joj se nije dopala ideja da žrtvuje sopstveni život zarad ljubavi, da zapravo nikad nije ni znala kako da se ponaša u ljubavnim odnosima. 

- Ja zapravo nikada nisam imala nikakvu "obuku" kako se treba ponašati u ljubavi. Učila sam sama, ali se nisam nikad žalila na sudbinu i ono što mi se događalo u partnerskim odnosima - dodala je ona. 

Zvezda jedne od nekada najpopularnijih TV serija "Prijatelji" priznala je da je trenutno fokusirana na sebe i da ne želi da sopstvene želje i potrebe  žrtvuje zarad nekog drugog.

- Raditi na sebi i sopstvenim strahovima nije lako. Za mene je i dalje veliki izazov biti u vezi. Mislim da sam i dalje nesigurna kad je u pitanju ljubav zato što dolazim iz porodice gde se o emocijama nije govorilo, niti sam imala na koga da se ugledam. Međutim, upravo to mi je pomoglo da ostanem čvrsto na zemlji uprkos popularnosti, čak i onda kada nije išlo onako kako sam planirala - iskrena je bila Džen. 

Međutim, sve šo joj se događalo posebno bolan razvod od Pita podnela je stoički.

- Valjda treba da zahvalim roditeljima. Možete biti ljuti ili biti mučenici ili možete reći: Imam limun? Hajde da napravim limunadu!- rekla je Anistonova.

Podsećamo, Dženifer je pet godina bila u braku sa Bredom Pitom koji je ostavio zbog Anđeline Džoli tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Ceo svet je bio u šoku kad se zlatni par Holivuda razveo i godinama se njihovi fanovi nadaju da će se par jednog dana ipak pomiriti.

Nakon kraha braka Džen su povezivali sa brojnim muškarcima, ali je ona drugi put pred oltar stala sa Džastinom Teruom od koga se razvela 2018. posle dve i po godine braka i sedam godina veze. 

- Moji brakovi su bili sjajni dok su trajali. Nikad ne bih ostala u braku samo iz straha da ne ostanem sama,  jer bi to značilo da svom jedinom životu činiš medveđu uslugu - poručila je popularna glumica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)