Zanimljivosti

" DA LI TATA PRATI TVOJE OBJAVE": Ćerka Zdravka Čolića objavila vrele slike iz Grčke (FOTO)

Una otkrila pratiocima na društvenim mrežama kako uživa na letovanju u Grčkoj.

16.07.2023 11:11

" DA LI TATA PRATI TVOJE OBJAVE": Ćerka Zdravka Čolića objavila vrele slike iz Grčke  (FOTO)
Instagram/Printscreen

Legendarni pevač Zdravka Čolića (72) uvek se trudio da svoj privatan život drži podalje od javnosti. Međutim, sve se promenilo kad su njegove ćerke koje je dobio u braku sa suprugom Aleksandrom porasle. Čolina ćerka Una (21) vrlo je aktivna na društvenim mrežama i za razliku od popularnog tate sa 43.000 pratilaca na Instagramu deli detalje iz svog života.

Mlađana Una podigla je prašinu objavom na mrežama u kojoj je pokazala kako uživa na letovanju u Grčkoj. Ona je pratioce počastila provikativnim slikama u kupaćem kostimu dok je deo lica sakrila iza naočara za sunce. 

Una je izrasla u pravu lepoticu, a fotografije prati i dvosmislen post. 

- Bez obećanja - napisla je ona u objavi.

Usledili su brojni različiti komentari, a bilo je i onih koji su je pitali da li njen otac zna šta radi na društvenim mrežama.

- Da li ti tata prati tvoje objave? 

- Ličiš na Miru Furlan.

- Prelepa devojka.

- Vauuu, lepotica.

- Ima na koga i da bude lepa.

- Ne zna se da li si lepša tokom dana ili večeri - bili su samo neki od komentara na njene slike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Sam Čola više puta je istakao da mu se ne dopada medijsko eksponiranje ćerke Une na društvenim mrežama, kao i fotografije koje objavljuje iako razume da da je to u duhu današnjeg vremena.

- Ona se neperestano slika. Ponekad je kaznim jer ne volim to, ali ne mogu da joj zabranim. Ona je takva, voli jednostavno da komunicira sa ljudima na taj način i voli da se slika. Ja, recimo, nikad nisam takav bio, a slikao sam se baš kad moram, zbog posla. Una ne ispušta telefon. Ali i vreme je potpuno drugačije nego što je nekad bilo. Pre si morao fotografa da unajmiš da te slika, da imaš dobar fotoaparat, pa onda čekaš da izradiš slike, sad je došlo neko drugo vreme - rekao je Zdravko Čolić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)