Zanimljivosti

VERILA SE NIKOL ŠERZINGER: Pevačica treći put na korak do oltara, a svi se pitaju da li će joj se sada zaista posrećiti (FOTO)

Nakon ljubavnih brodoloma, ponovo je izgovorila "da".

28.06.2023 10:41

VERILA SE NIKOL ŠERZINGER: Pevačica treći put na korak do oltara, a svi se pitaju da li će joj se sada zaista posrećiti (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpoželjnijih pevačica današnjice Nikol Šerzinger (44) iza sebe ima nekoliko ljubavnih brodoloma. Međutim, ne odustaje od ljubavi. Zanosna crnka je već dve godine u vezi sa bivšim ragbistom, Škotom Tomom Evansom, a sada su objavili da su se verili.

Tanjug/AP

Treća veridba Nikol Šerzinger

Lepe vesti objavila je pevačica putem svog Instagram profila i oduševila fanove širom sveta.

- Rekla sam da - napisala je u opisu svoje fotografije, koja je brzo bila preplavljena porukama čestitki od strane prijatelja i obožavatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11)

 

Nikol i Tom su svoju vezu ozvaničili u januaru 2020. godine, Prvobitno su se upoznali tokom šou programa IKs Factor 2019. godine kada se Tom takmičio u dečačkom bendu, a Nikol je bila u žiriju. Od samog starta delovali su kao srećan par. To su potvrdili i nakon prve godišnjice svoje ljubavi.

- U godini koja je bila ispunjena s toliko neizvesnosti, ti si bila moje blistavo svetlo.

Ona je odmah uzvratila:

- Ti si moja stena. Zahvaljujem Bogu na tebi svaki dan. Mnogo te volim.

Uprkos brojnim spekulacijama koje su se pojavljivale u javnosti, njihova ljubav je opstala i sada su na korak do bračnog života.

Podsetimo, pevačica je ranije bila u vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovim i vozačem formule 1 Luisom Hamiltonom, dok je Tom izlazio sa radio voditeljkom Keli Bruk i zvezdom serije 90210 DŽesikom Launds.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)