Zanimljivosti

"OVO JE NJEN KRAJ"! Britni Spirs objavila snimak koji je prestavio svet! (VIDEO)

Čuvena pop-pevačica ne prestaje da privlači pažnju na društvenim mrežama, a najnovijim potezom je otišla čak i korak dalje.

23.06.2023 17:30

"OVO JE NJEN KRAJ"! Britni Spirs objavila snimak koji je prestavio svet! (VIDEO)
instagram/printscreen/britney daily

Eksplicitne objave pevačice Britni Spirs na društvenim mrežama zabrinjavaju mnoge njene fanove. Ono što ona, naime, promoviše u svojim objavama jesu svakodnevne situacije iz njenog života - izjave vezane za duhovno pročišćenje i različite životne poruke, vežbe i ples. Često se snima kako igra, što je mnogima degutanto, pa su čak i njeni sinovi, Džejden i Preston, prestali da komuniciraju sa njom zato što smatraju da joj takvo ponašanje ne priliči.

Međutim, pevačicina kontra-objava je bila kranje neočekivana uz sledeću poruku:

- Prošlo je dosta vremena otkako sam plakala ispred kamere.To nije nervni slom šu*ci, ovo mi je dugo trebalo - duhovno iskustvo. Mislim da moram ovo češće da radim. Evo mnogo svetlije izmene. Odlučila sam da ostavim obe verzije da vidim razliku - napisala je Britni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Video je sakupio više od milion lajkova, komentara i šerova. Komentari su bili podeljeni - većina pratilaca se rastužila i snimak ih je potresao, dok je bilo i onih koji su sve shvatili samo kao performans.

- Sistem je uništio ovu čistu dušu -

- Ovo je njen kraj - 

- Njena patnja razdire moju dušu -

- Uništili su ovu divnu devojku -

- Ova žena trenira na profesionalnom nivou već 25 godina i ovo mi liči na privlačenje pažnje - samo su neki od komentara.

Podsetimo, jedna od najpopularnijih pop-pevačica na svetu ima dva sina sa Kevinom Federlajnom, koji je dobio starateljstvo nad decom zbog njeniih mentalnih problema. Tako su procenili sudski veštaci.

U septembru 2021. je objavila veridbu s dugogodišnjim dečkom, Semom Ašgarijem, a iste godine u novembru je zvanično oslobođena starateljstva od strane oca, pod čijom je "palicom" živela 13 godina.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)