Zanimljivosti

PROGOVORIO BEN AFLEK: Otkrio šta mu je uradila supruga Dženifer na dodeli Gremija, zbog čega su svi mediji naširoko brujali o RAZVODU!

Snimak nesrećnog Afleka obišao je svet pre mesec dana pa su krenula nagađanja kako se svađao sa Lopezovom koja ga je navodno kritikovala, ali evo šta je njegova istina.

17.03.2023 16:01

PROGOVORIO BEN AFLEK: Otkrio šta mu je uradila supruga Dženifer na dodeli Gremija, zbog čega su svi mediji naširoko brujali o RAZVODU!
Ap photo

Čuveni holivudski glumac Ben Aflek (50) danima je bio glavna tema tabloida nakon dodele Gremi nagrada 2023. Kamera je uhvatila, kako se činilo, neprijatan razgovor između njega i njegove supruge Dženifer Lopez, pa se nagađalo oko čega su se prepirali.

Sam Aflek je te večeri izgledao prilično nesrećno i gotovo nezainteresovan za sve što se oko njega dešavalo. Njegova "kisela" faca obišla je svet, pa se spekulisalo da ga je iznervirala supruga i da se par navodno razvodi iako još nisu obeležili ni prvu godišnjicu braka.

Više od mesec dana nakon što su kamere uhvatile facu Bena Afleka na dodeli Gremi nagrada čuveni glumac je progovorio o tomdogađaju i odlučio da konačno stavi tačku na sve spekulacije. On tvrdi da se nije loše proveo na dodeli Gremi nagrada i da je smorenu facu napravio jer ga je voditelj  Trevor Noa uhvatio nespremnog za skeč. 

- Video sam da Noa prilazi našem stolu i samo sam pomislio: "O moj Bože". Kadrirali su nas, a ja sam šapnio Dženi: "Ako Trevor priđe, ostaviću te samu samo da znaš" - ispričao je Aflek u intervju za Holivud reporters, a prenosi Njujork post.

On je i otkrio šta mu je supruga šapnula što su mnogi pogrešno razumeli kao da ga ona nešto kritikuje.

- Rekla je da je bolje da nam ne prilazi. U ostalom sve što se dogodilo je naša lična stvar između muža i žene, ne razumem čemu toliko priče oko svega toga - dodao je popularni glumac.

Podsetimo, neprijatan trenutak između Bena i Džen koji su zabeležele kamere na dodeli Gremi nagrada postao je predmet rasprava ne samo među njihovim fanovima, već i među raznim stručnjacima. Čitači usana su navodno zaključili da je Dženifer prekorila muža zato što je izgledao nezainteresovano i rekla mu da treba da uživa u događaju, što je njega dodatno smorilo, pa se sve jasno i videlo na njegovom licu. 

Međutim, više izvora je potvrdilo da je Aflek iza scene bio odlično raspoložen, da se smejao i šalio iako je na dodelu Gremi nagrada došao samo da pravi društvo svojoj supruzi koja je uručila jednu od nagrada. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)