Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O NOVOM MADONINOM DEČKU: Nije dugo samovala posle raskida sa Darnelom, a šta mislite koliko je ovaj mlađi od nje? (FOTO)

Kraljica popa je uplovila u romansu sa trenerom svog sina i sudeći po fotografijama koje je on objavio u potpunosti se uklapa u njen tip muškarca.

02.03.2023 11:01

SVI PRIČAJU O NOVOM MADONINOM DEČKU: Nije dugo samovala posle raskida sa Darnelom, a šta mislite koliko je ovaj mlađi od nje? (FOTO)
Tanjug/AP

Madona (64) je nedavno raskinula vezu sa Endrjuom Darnelom (23), ali nije dugo samovala. Kako piše britanski Miror, kraljica popa počela je da se viđa sa trenerom svog sina Džošom Poperom (29) iz Nju Džerzija. 

Očekivano, Džoš je od nje mlađi 35 godina i po fizičkom izgledu se u potpunosti uklapa u njen tip muškaraca. Ne samo što je dosta mlađi od nje, već očigledno ima i latino krvi, a uz to je i trener, baš kao i Karlos Leone, otac njene najstarije ćerke Lurdes. 

Fotografije na kojoj pozira sa Madonom i još trojicom mladića objavio je Džoš na svom Instagram profilu. Pored te objavio je još dve fotke. Na jednoj ga Madona steže oko nabreklih bicepsa i gotovo ga ljubi po ramenu, dok se trener široko osmehuje sa stisnutom pesnicom u bokserskoj rukavici. 

- Želim da se zahvalim svojim trenerima, mom timu i mojoj porodici što su me podstakli da budem najbolji u ringu i van njega. Imam neke dobre ljude pored sebe - napisao je Džoš uz fotografije.

Madona se nije oglašavala na društvenim mrežama po pitanju svog emotivnog statusa. 

Kako pišu mediji, on je trener boksa jednog od sinova kraljice popa i tako su se i upoznali. Kraljica popa je bila obučena u dug, svileni mantil koji je nedavno nosila na dodeli nagrada Gremi, a na licu je imala tamne naočare. 

- Da li je to Madona? - zaprepašćeno su pitali Džoša njegovi pratioci na Instagramu, ali on nije ništa odgovorio.

Bilo je onih koji su mu čestitali na novoj vezi, ali i pratilaca koji su Džošu poručili da pazi na kraljicu popa.

- Molim te vodi računa o njoj. Ako je budeš trenirao pazi da se ne povredi. Karte za njen koncert su me koštale pravo bogatstvo i ne bih voleo da nastup bude otkazan - 

- Brate, svaka čast! Madona je ikona, samo napred - bili su samo neki od komentara na njegov post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)