Zanimljivosti

OSVOJILI SU 2.000.000 EVRA NA LUTRIJI, ali ono što im se dogodilo nisu mogli ni da sanjaju: Živeli su bajku, a onda se sve preokrenulo zbog jedne stvari! (VIDEO)

Priča Lare i Rodžera Grifitsa definitivno nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

22.02.2023 14:01

OSVOJILI SU 2.000.000 EVRA NA LUTRIJI, ali ono što im se dogodilo nisu mogli ni da sanjaju: Živeli su bajku, a onda se sve preokrenulo zbog jedne stvari! (VIDEO)
Printcreen/Youtube/Pablito s Way

Za Laru i Rodžera Grifitsa, njenog supruga, 2005. godina trebalo je da bude obećavajuća i "zlatna" jer ono sa čime su se suočili nisu mogli da sanjaju ni u najlepšim snovima. Par koji je redovno igrao igre na sreću, na lutriji je te godine dobio više od 2 miliona evra. Pošto su se finansijski stabilizovali, srećnici iz Jorkšira su odlučili da kupe luksuzno imanje koje je koštalo gotovo kao polovina dobitka na lutriji - nešto više od 900 hiljada evra. 

Zbog finansijske stabilnosti koja im se te godine smešila, dvoje supružnika su odlučili da napuste tadašnji posao IT menadžera i nastavnika. Pored imanja, odlučili su da novac ulože u još neku nekretninu ili posao, pa su kupili kozmetički salon, a deo novca su odlučili da investiraju u ploču koju je Rodžer želeo da izda sa svojim bendom sa univerziteta.

Printcreen/Youtube/Pablito s Way

Dvoje supružnika su se brzo navikli na lagodan život nakon što su osvojili 2.000.000 evra

Međutim, vrednost imovine je pala zajedno sa stambenom krizom, a ubrzo je i njihov biznis počeo da stagnira. Uprkos tome, Lara i Rodžer su odlučili da sebe časte još nečim, pa su tako kupili automobil amrke "audi" od čak 20.000 evra. Osim toga, Lara je rezervisala putovanje u Dubai kako bi odseli u najluksuznijem hotelu sa pet zvezdica. 

Za deset dana su potrošili oko 17.000 evra. Svako od njih je pronašao nešto što ga ispunjava i u čemu uživa, pa je Lara provodila vreme razgledajući i kupujući tašne, dok se Rodžer u međuvremenu pozabavio izbeljivanjem zuba, kupovinom dizajnerske odeće, stavljenjem botoksa. Istetovirao je i ženino ime na ruci, prenosi Miror.

Samo osam godina od njihove sreće i života z "bajke", par se suočio sa krizom jer je novac bukvalno presušio. Kako se sve odražava i na ostalo u životu i njihovoj vezi došao je kraj. 

Za finansijski gubitak i krizu u koju su upali posle 14 godina okrivili su jedno drugo.  Lara je sada majka dvoje dece i ona je za britanske medije rekla kako je to zaista bila kuća iz njihovih snova i da su bili apsolutno oduševljeni što su bili u mogućnoti da sebi priušte takav život.

- Dozvolite mi da vam kažem, dobitak na lutriji nije sve što je neophodno. Većina ljudi završi u gorem položaju. Niko prema vama nema simpatije jer ste osvojili novac, a niste ga zaradili. Nisam se čak ni vratila na početak, mnogo mi je gore nego pre pobede - priznala je Lara.

Ona je optužila svog tadašnjeg supruga da joj je bio neveran, nakon što je pronašla njegov imejl u kojem traži broj telefona drugoj ženi, međutim, on je to sve odbacio.

- Ona je bila potpuno nepodnošljiva. To je bio katalizator za mene da pomislim: "Zaista ne želim više da budem u ovoj vezi" - zaključio je Rodžer.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)