Zanimljivosti

SVET BRUJI O BRITANSKOM OSKARU: Raskošne toalete ostale u senci Kejt Midlton koja je na crvenom tepihu šljapnula Vilijama po zadnjici! (FOTO/VIDEO)

Elegancijom, stilom i glamurom posebno su plenile dame srednje i starije glumačke generacije poput Džejmi Li Kertis, dok se najviše pričalo o haljini Florens Pju i da li je nosila donji veš ili ne, baš kao i o nonšalantnom ponašanju vojvotkinje od Velsa.

20.02.2023 10:45

SVET BRUJI O BRITANSKOM OSKARU: Raskošne toalete ostale u senci Kejt Midlton koja je na crvenom tepihu šljapnula Vilijama po zadnjici! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

U londonskom Rojali holu u nedelju uveče okupile su se brojne glumačke zvezde na 76. dodeli nagrada BAFTA - događaj poznat i kao britanski Oskar. Za razliku od prethodnih sličnih događaja bilo je mnogo manje zagovornika sve popularnijeg trenda frikova na crvenom tepihu koji su neobičnim kostimima očajnički želeli da privuku pažnju.

Elegancijom, stilom i glamurom posebno su plenile dame srednje i starije glumačke generacije, koje su pokazale dostojanstvenost i harizmu i po ko zna koji put potvrdile zbog čega i nose epitet holivudskih legendi. 

Čuvena gumica Džulijan Mur na londonski crveni tepih donela je dah starog holivudskog glamura u jednostavnoj crnoj haljini koja je pratila savršenu liniju njenog tela, dok je oko golih ramena imala pufnasti ogrtač. Ona je nezvanično ponela titulu najbolje obučene glumice na ovogodišnjoj dodeli BAFTA nagrada.

Istim modnim pravilima vodila se i Kejt Blanšet, koja je nosila originalnu plišanu, crnu haljinu i nisku večno elegantnih belih bisera. Zakopčana do grla plavokosa zvezda plenila je harizmom i šarmom, pa je bilo nemoguće ne primetiti je na crvenom tepihu

Kad je u pitanju stil i elegancija, modnu lekciju su održale i čuvena glumica Džejmi Li Kertis u crnom, plišanom sakou i elegantnoj beloj dugačkoj suknji, ali i Mišel Jeo u elegantnom odelu boje pudera. 

Prema oceni britanskih novinara i modnih kritičara, jedna od najbolje stilizovanih glumica bila je Lili Džejms koja je ponela neobičnu, dugačku belu toaletu s detaljem u obliku mašne na leđima kreatorke Tamare Ralf. Prednji deo njene haljine imao je duboki dekolte u vidu rešetke ukrašene biserima. Uz tako efektnu haljinu glumica je kosu svezala u jednostavnu nisku punđu i stavila minimalno nakita, odnosno diskretne minđuše.  

Da su volani u svim mogućim oblicima i narandžasta boja hit među glumicama potvrdila je Florens Pju koja se pojavila u ekstravagantnoj toaleti modne kuće "Nina Riči". S obzirom na to da je providna haljina otkrivala svaki delić njenog tela raspravljalo se da li je nosila donji veš u boji kože ili je potpuno naga ispod providne haljine. 

Pažnju na crvenom tepihu ukrala je i Džodi Tarner Smit koja je ponela smelu ljubičastu haljinu sa resama ukrašenu šljokicama. Stajling je upotpunila savršenom šminkom i naglašenim očima, dok je po licu imala sitne kristale nalik na dijamante poput pegica. 

U potpuno neobičnom modnom luku pojavila se i Hejli Atvel koja je nosila šik haljinu u crno belog kombinaciji. Gornji fanki deo bio je praktično sastavljen od resa otkrivajući dobar deo kože i njene trbušnjake, a završavao se crnim, elegantnim donjim delom sa dugačkim šlepom koji se vukao za njom. 

Kad su u pitanju muškarci svi su bili jednoglasni da je Edi Redmejn se pojavio sa suprugom Hanom Bagšou bio najbolje stilizovanui muškarac na crvenom tepihu. On je poneo elegantan crni kombinezon na golo telo i sve impresionirao stilom. Kako ističu britanski modni kritičari, uskoro će zaseniti i Breda Pita. 

Da ne bude dosadno na crvenom tepihu pobrinule su se Andrea Kristea koja je nosila potpuno luckastu zlatnu haljinu pa je više podsećala na drvo nego na ženu, Volis Dej u srebrnoj haljini na trake i providnim štiklama od perspeksa kao i Eli Goulding sa providnom sivom haljinom prenaglašenih i predugačkih rukavima koji su se vukli po podu.

Inače, jedne od najvećih zvezda ovogodišnjih BAFTA nagrada svakako su bili vojvoda i vojvotkinja od Velsa, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton. Naime, osim što je Kejt blistala u beloj, dugačkoj haljini koju je upotpunila crnim rukavicama, pažnju svih je privuklo njeno nonšalatno ponašanje, budući da je u jednom trenutku svog muža, budućeg kralja Britanije, šljapnula po zadnjici. 

@voguemagazine #KateMiddleton’s butt tap (grab?) of #PrinceWilliam is everything you need to see to know that royals are just like us and every married couple out there. As seen on the #BAFTAs ♬ original sound - Vogue
Mnogobrojni fanovi kraljevske porodice na to nisu mogli da ostanu imuni, pa su se ispod snimaka neuobičajenog ponašanja princeze zaređale na stotine komentara.    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)