Zanimljivosti

PROGOVORILA MADONA: Otkrila šta joj se dešavalo na dodeli Gremija i zbog čega je izgledala izdeformisano i unakaženo! (FOTO)

Kraljica popa podigla je veliku prašinu na nedavnoj dodeli Gremi nagrada kada su joj mnogi poručili da je preterala s plastičnim operacijama i da bi trebalo dostojanstvenije da stari.

21.02.2023 17:30

PROGOVORILA MADONA: Otkrila šta joj se dešavalo na dodeli Gremija i zbog čega je izgledala izdeformisano i unakaženo! (FOTO)
Youtube/Graeme ONeil

Već danima svetski mediji ne prestaju da bruje o Madoni koja se na dodeli Gremi nagrada (5. februara) pojavila sva ideformisana sa natečenim licem. Sada se kraljica popa našalila na sopstveni račun reagujući na brojne natpise po medijima u vezi sa njenim plastičnim operacijama.

Ona je, naime, na Tviteru postavila svoju fotografiju i napisala:

- Pogledajte samo kako sam slatka sad kad je spao otok - navela je kraljica popa.

Na najnovijoj fotografiji koju je podelila na toj društvenoj mreži Madona je obučena u iscepane farmeke, crnu košulju i na glavi nosi bejzbol kapu.

Madonin izgled podigao je veliku prašinu nakon što se pojavila na dodeli Gremi nagrada sa deformisanim i otečenim licem. Usledili su osuđujući komentari na društvenim mrežama gde su joj joj poručili da je preterala sa plastičnim operacijama i da bi trebalo dostojanstvenije da stari.

Ona je odgovorila na Instagramu i poručila da je trebalo da se fokusiraju na umetnost Sema Smita i Kima Petersa, kojima je uručila priznanje, umesto što kritikuju njen fizički izgled. 

- Umesto da se usresredite na ono što sam rekla i ukazala na neustrašivost umetnika kao što su Sem i Kim mnogi ljudi su samo pričali o fotografijama mog lica u krupnom planu gde je korišćen takav objektiv da bi svačije lice bilo izobličeno. Još jednom sam uhvaćena u blještavilo ejdžizma i mizogenije koja prožima svet u kom živimo. Svet odbija da slavi ženu koja ponosno nosi svoje godine već oseća potrebu da je kazni ako nastavi da bude jaka, vredna i avanturistički raspoložena - poručila je tada Madona.

Madona je posebno naglasila da je od početka karijere degradirana od strane medija, ali da je ona to shvatila kao test kako bi omogućila ženama, koje dolaze posle nje, da im bude lakše kad uđu u zrelo doba. 
Ona je poruku završila stihom iz pesme Bijonse: "Nećeš mi slomiti dušu". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)