Zanimljivosti

MEGAN I HARI SE OD OVOGA NEĆE OPORAVITI: Sahranjene sve nade, čeka se njihova reakcija (VIDEO)

Poznata novinarka Megan Keli komentarisala je činjenicu da se odbegli par našao u animiranoj crtanoj seriji Saut Park, što će, kako ona tvrdi, imati dalekosežne posledice po njih, a posebno na Megan Markl.

20.02.2023 19:01

MEGAN I HARI SE OD OVOGA NEĆE OPORAVITI: Sahranjene sve nade, čeka se njihova reakcija (VIDEO)
Tanjug/AP

Već danima se bruji o tome što su princ Hari i Megan Markl završili kao glavni junaci jedne od najnovijih epizoda čuvene američke satirične animirane serije Saut Park, u kojoj su maksimalno isprozivani. Iako nisu eksplicitno nigde pominjana njihova imena, po načinu oblačenja i ponašanju animiranih likova više je nego jasno da je u pitanju poznati par koji je poslednjih meseci u žiži svetske javnosti. Kako je u svom noćnom šou-programu objasnila novinarka Megan Keli oni se neće oporaviti od ovoga. Odbegli kraljević i njegova supruga nisu se oglašavali nakon što su prikazani u animiranoj seriji, pa svi i dalje s nestrpljenjem očekuju njihovu reakciju. 

Svetska turneja privatnosti

Odluka vojvode i vojvotkinje od Saseksa da se presele u Ameriku u očajničkoj borbi za privatnost nemilosrdno je ismejana u Saut Parku u epizodi po imenu "Svetska turneja privatnosti".

- Osećam da je bila besna kao ajkula jer su tim pokopane sve njene nade da će se jednog dana kandidovati za predsednicu Amerike. To se dešava kad se Saut Park okrene protiv vas, kad vas jednom iskopaju nema više oporavka – rekla je Megan Keli a prenosi Njujork Post.

Ona je aludrala na navodne težnje Megan Markl da se okuša u politici i jednog dana se kandiduje za mesto prve žene predsednika u istoriji SAD. Doduše, vojvotkinja od Saseksa nikad nije potvrdila spekulacije da je tako nešto moguće, ali nije ih ni negirala.  

Epizoda počinje odricanjem od odgovornosti i naglašavanjem da su likovi izmišljeni čak i kad su zasnovani na stvarnim ljudima. Par je prikazan kako se seli u izmišljeni grad radi privatnosti.

- Mi samo želimo da budemo normalni ljudi. Sva ova pažnja je tako teška – izgovara lik koji podseća na Harija nakon što je priznao da mrzi novinare.

Par se potom ukrcava u blistavi privatni avion i kreće na svoju "Svetsku turneju privatnosti.“ U drugom delu oni promovišu novu knjigu po imenu "Waaagh", koja neodoljivo podseća na memoare princa Harija "Spare“ (Rezervni).

Tanjug/AP

Megan Markl nikad nije potvrdila, ali nije ni negirala da ima političke amcije

Političke ambicije

Političke ambicije Megan Markl otkrio je 2021. u neautorizovanoj biografiji vojvotkinje od Saseksa Tom Bauer, koji veruje da će se ona verovatno okušati u politici.

- Izgledi da se Megan kandiduje sa američkog predsednika su veoma verovatni. Stvarno verujem da ona sebe vidi u Beloj kući – rekao je on tada.

Da te priče nisu baš čist plod mašte govori i podatak da su konzervativci optužili Harija i Megan da se mešaju u američke izbore 2020. kad su pozivali glasače da izađu na birališta. Nije tajna da je Megan više puta koketirala sa demokratama, što je bivši američki predsednik i republikanac Donald Tramp prokomentarisao opaskom "da nije fan Marklove i da Hariju želi puno sreće jer će mu biti potrebna“.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)