Zanimljivosti

DA LI JE TO SNEŽANA SAVIĆ? Snimak čuvene glumice zatekao korisnike društvenih mreža, evo kako sada izgleda žena koja je devedesetih redom osvajala muška srca! (VIDEO)

Ona važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni, a posle dužeg perioda objavljen je njen snimak na TikToku koji je izazva salve reakcija.

16.11.2022 12:01

DA LI JE TO SNEŽANA SAVIĆ? Snimak čuvene glumice zatekao korisnike društvenih mreža, evo kako sada izgleda žena koja je devedesetih redom osvajala muška srca! (VIDEO)
E-Stock

Proslavila se u mnogim domaćim serijama i filmovima, bila je jedna od poznatijih pevačica tokom osamdesetih godina, a njena lepota i fatalnost nikoga nisu ostavljale ravnodušnim. Glumeći gotovo uvek takve žene i u nekim od naših najpoznatijih serija, Snežanu Savić (69) su i svi gledaoci poistovetili baš sa likovima koje je odigrala, pa drugačije nisu mogli ni da je zamisle. 

Prelepa glumica je u čuvenom ostvarenju Siniše Pavića "Srećni Ljudi" početkom devedesetih godina igrala opasnu zavodnicu i ženu italijanskog grofa, Malinu Vojvodić. Njena pojava je bila pomno praćena u seriji, a muškarci su za njom ludeli. Da je ostala jednako zavodljiva, ali daleko ozbiljnija s obzirom na godine, Snežana je pokazala u jednom video snimku u garderobi dok se šminkala i pripremala za jedno od najnovijih snimanja.

- Belpadžet, dođi odmah! U potpisu Malina - govori ona u nešto nalik na toki voki, dok je frizer i šminkerka sređuju.

U jednom trenutku to je svima postalo zabavno, pa se ekipa slatko nasmejala Snežaninoj replici. Poznata glumica se u tom trenutku uhvatila za šolju kafe, istakavši kako je zafrkavaju. Dodala je i da je kafa koju su joj skuvali odlična.

Snimak je nasmejao mnoge na društvenim mrežama, a svi su istakli kako je poznata glumica bila i ostala gospođa.

@grofica_lindica1 Nema pejdzer ali imamo motorolu 😂❤️ Makeup by me 💄 Hair 💇🏻‍♀️ @Milicevic_hair ♬ original sound - grofica_lindica

- Kraljica, dama -

- Snežana... cela moja generacija je bila zaljubljena u ovu damu... lepa bila i ostala... -

- Svi živimo neki život novi, a molimo stari da se vrati... -

- Koliko je samo lepa. Godine joj ne mogu ništa... -

- Stvarno je neponovljiva i istinska diva - nadovezivali su se komentari korisnika mreže.

Pošto je snimak okačila šminkerka Marija Gluvakov njeni pratici su bili oduševljeni tim iznenađenjem, a ona je rekla da je čast šminkati takvu divu. Mnogi su se sa nostalgijom vratili u vreme prikazivanja pomenute serije, te spomenuli kako su je sa iščekivanjem gledali, ali i naglasili da je zaista Snežana, pogotovo za tadašnje vreme, bila prava atrakcija. Drugi su dodali da se uprkos zrelim i ozbiljnim godinama, fatalna glumica odlično drži, te da su za to zaduženi njena harizma i prirodna lepota.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)