Zanimljivosti

ZLOSTAVLJALI SU JE U ŠKOLI, A EVO KO JE ONA DANAS! Ispovest o torturi koju je ova devojka prošla mnoge je naterala da se zamisle (FOTO)

Mlada lepotica Loren Najt progovorila je o nasilju koje je trpela tokom školskih dana, priznavši da je zbog toga mnogo patila i bolovala od anksioznosti.

03.11.2022 15:01

ZLOSTAVLJALI SU JE U ŠKOLI, A EVO KO JE ONA DANAS! Ispovest o torturi koju je ova devojka prošla mnoge je naterala da se zamisle (FOTO)
instagram/laurenknight

Poznata manekenka Loren Najt (21) progovorila je o paklu koji je prošla tokom školskih dana kada je trpela ismevanje kako od vršnjaka, tako i od profesora zbog želje da postane model. Danas je ostvarila svoje snove i ne samo to, već je i vlasnica jedne firme.

U ispovesti za Dejli Star ona govori o tome kako devojke, koje su je matretirale u mladim danima, danas žele da joj budu prijateljice. 

- Sećam se da sam oduvek govorila da je posao mojih snova da postanem model. O tome sam često pričala u školi sa svojim vršnjacima. Čak mi se i učiteljica smejala kada sam rekla da neću odustati od karijere o kojoj maštam - kaže Laura koja objašnjava kada je počela njena karijera:

- Kada se vratimo u period detinjstva kada sam imala 11 godina, mogla bih da kažem da je tada moja karijera počela. Devojke u školi su me još tada maltretirale, a danas kada sam poznata žele da mi budu prijateljice. Ponosna sam na ono što sam dosad postigla, proputovala sam svet, imala prilike da radim i sa svojim verenikom i omiljenim brendovima. Moj partner i ja smo oboje u poslu modelinga. Rajan je moj najveći fan i često ume da zgrabi novine kada vidi da sam u njima i sa oduševljenjem gleda u kampanju koju sam uradila - istakla je Laura.

Sada se ne obazire na negativne komentare i ne pogađaju je toliko kao kada je bila mlađa. Ipak, otkriva da je u tom periodu patila od anksioznosti. 

- Mogućnost da se bavim modelingom u okruženju kakvom jeste, pomoglo mi je da se osnažim kao ličnost, te da danas svet posmatram drugačije - zaključila je ova lepotica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)