VIP saveti

VIKTORIJA BEKAM KORISTI OVU JEFTINU NAMIRNICU ZA MRŠAVLJENJE: U Srbiji košta 150 dinara, a ona se kune u njenu moć!

Iza besprekorne građe Viktorije Bekam je glavni sastojak salata.

13.07.2024 07:05

VIKTORIJA BEKAM KORISTI OVU JEFTINU NAMIRNICU ZA MRŠAVLJENJE: U Srbiji košta 150 dinara, a ona se kune u njenu moć!
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viktorija Bekam je godinama neko ko je prava inspiracija ženama za izgled, a pevačica se kroz karijeru i barem 25 godina koliko je javnosti široko poznata, nikada nije drastično menjala. Na svim fotografijama na kojima smo je viđali, ona ima besprekornu figuru na kojoj joj mogu pozavideti devojke u 20-im i 30-im. 

Ipak, konačno je otkrivena tajna njene savršene "devojačke" građe, a to je jabukovo sirće. Bivša članica "Spice girls" grupe i poznata dizajnerka, otkrila je da dan započinje sa par kašika sirćeta. 

Kako prenosi Grazia, ovo čudesno piće i dodatak salatama čini da ona bude vitka i da ostane u formi. Međutim, ovo ne ostaje samo na Viktorijinom otkriću, nauka podržava to.

Ako je verovati nedavnim istraživanjima, rezultati su pokazali da je ovo i te kako efektivno i da ljudi sa prekomernom težinom konzumiraju samo malu količinu jabukovog sirćeta svaki dan i mogu u tom slučaju da izgube i do 6 kg za tri meseca. 

Shutterstok

Viktorija Bekam je napunila 50 godina ali izgleda fascinantno i dalje

Naučnici smatraju da jabukovo sirće ima povoljan uticaj na skidanje kilograma, jer utiče na metabolizam delujući tako na enzime koji su ključni za varenje i povećanje hormona koji se odnosi na sitost. 

U jednom istraživanju koje je bilo objavljeno u "BMJ Nutrition, Prevention and Health" istraživači su otkrili nakon tri meseca da oni koji su konzumirali jabukovo sirće su imali gubitak težine isto kao oni koji su uzimali lekove protiv gojaznosti.

Ukoliko je ovo tačno, mediji smatraju, da je Viktorija ispred svih trendova, a nju u stopu prati i Dženifer Aniston koja je isto pobornik ovog načina mršavljenja.

Ipak, treba napomenuti da, dok su neki naučnici oduševljeni potencijalnim prednostima koje ovaj dodatak jelima nudi, drugi smatraju da treba biti oprezan. Neki stručnjaci smatraju da su u studijama korišćene male količine uzorka, zbog čega nisu validni statistički testovi.

Pre nego odobre jabukovo sirće kao trend za mršavljenje, mnogi stručnjaci smatraju da treba istraživači da sprovedu više studija. 

Iako je Viktorija posvećena treniranju, ako joj je verovati budući da godinama izgleda perfektno, onda je put do ravnog stomaka i na vašoj polici u kuhinji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)