VIP saveti

"TAMARA, ŠTA NIJE U REDU SA TOBOM": Bogatašicu napali zbog onoga što je uradila ćerki (10) - ovo je već previše!

Fotografije izazvale buru na mrežama.

20.05.2024 19:20

"TAMARA, ŠTA NIJE U REDU SA TOBOM": Bogatašicu napali zbog onoga što je uradila ćerki (10) - ovo je već previše!
instagram.com/tamaraeclstone

Tamara Eklston, naslednica Bernija Eklstona prvog čoveka Formule 1, nedavno se suočila sa kritikama na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije svoje desetogodišnje ćerke, obučene u, kako su neki opisali, odeću za "mini odrasle".

Fotografije, podeljene na Instagramu, prikazuju Sofiju i sa prijateljicom kako poziraju ispred ružičaste limuzine, oboje sa sportskim stilizovanom frizurom i šminkom. Fifi, kako joj Tamara tepa, je bila obučena u plisiranu crnu minu suknju, majicu sa štampom i nešto što je izgledalo kao mokasinke sa potpeticom, praćene veštačkim noktima. Njena prijateljica je nosila svileni gornji deo i crnu maksi suknju.

instagram.com/tamaraeclstone

Tamara Eklston sa ćerkom

Objava je izazvala pomešane reakcije, a neki korisnici su izrazili neodobravanje izgleda mladih devojaka. Kritike su bile usredsređene na količinu šminke koju je Fifi nosila i uočenu zrelost njene odeće. Izražena je zabrinutost oko ubrzanja odrastanja devojčica i potencijalnog uticaja na njihova iskustva iz detinjstva.

Odbrana izbora

Usred reakcije, drugi su stali u odbranu Tamare i Fifi, tvrdeći da su devojke jednostavno uživale u razigranom trenutku sa šminkom i odećom. Naglasili su nevinost dece koja se bave oblačenjem i kreativnim aktivnostima, suprotstavljajući se ideji da se nanosi šteta.

- Šta nije u redu sa tobom?

- Zbog čega decu oblačite kao odrasle devojke?

- Ovo nije nimalo simpatično.

- Pusti dete da uživa u detinjstvu - samo su neki od komentara ispod objavljenih fotografija.

Sve u svemu, pokrenula se debata o izboru roditelja, društvenim očekivanjima u vezi sa izgledom i ponašanjem dece, i ravnoteži između omogućavanja deci da se izraze i očuvanja njihove nevinosti.

Takođe je istakla različite perspektive o ulozi šminke i oblačenja u životima dece, pri čemu su neki to gledali kao bezazlenu zabavu, a drugi kao neprikladno ubrzanje odraslog doba.

Podsetimo, Tamara je često bila na meti kritika zbog svog načina roditeljstva. Ona je isticala kako je do školskog uzrasta dojila dete, kako joj daje da nosi visoke potpetice ali i veštačke umetke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)