Vaš karakter

JEDNA SLIKA OTKRIVA VAŠE MRAČNE TAJNE U VEZI! Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte šta vam se krije U DUBINI DUŠE! (FOTO)

Da li ste prvo ugledali naučnika, teleskop, lice ili most i te kako može da otkrije mnogo o vama.

29.08.2022 18:00

JEDNA SLIKA OTKRIVA VAŠE MRAČNE TAJNE U VEZI! Rešite ovaj jednostavan test i otkrijte šta vam se krije U DUBINI DUŠE! (FOTO)
shutterstock.com

Partnerski odnosi mogu biti veoma konfuzni, posebno ako ne znamo šta želimo od voljene osobe. Naime, često se dešava da smo sa nekim ko poseduje osobine koje nam nimalo nisu privlačne. Ipak, ljubav je neobična.

Bez obzira na to koliko volimo svog partnera i bez obzira na to koliko smo srećni u vezi, neke stvari u ljubavi mogu biti daleko od savršenog. Uz veoma zanimljiv test ličnosti možemo doći do odgovora šta nas najmanje privlači u vezi, ali i kakva smo zapravo ličnost.  

Dakle, jednostavno pogledajte fotografiju koja se nalazi ovde i zapamtite šta ste prvo videli. 

 

 

Naučnik

Ako ste prvo videli naučnika, ono što smatrate najmanje privlačnim kod zaljubljivanja jeste vaša ranjivost. Jasno vam je da, kako bi se povećala intimnost u vezi, ponekad morate biti ranjivi i pokazati i tu vašu stranu svom partneru. Ipak, jednostavno to ne volite ili se bojite Iako ste se možda već i opekli, to ne znači da će se to isto ponoviti u budućnosti. Najbolje što svi možemo učiniti je učiti iz sopstvenih grešaka, ostati ponizni i odlučiti se da se bez straha upustimo u ljubav.

Teleskop

Ako ste prvo videli teleskop, ono što vam je najmanje privlačno kada su u pitanju partnerski odnosi jeste spoznaja da osoba koju volite ima mane. Znate da niko nije savršen, ali se jednostavno razočarate kada shvatite da osoba koju ste uzdizali u visine možda i nije toliko savršena. Nažalost, napuštanje nekoga čim shvatite da je i on ljudsko biće neće rešiti probleme. Bez obzira na to koga volite, uvek će postojati trenutak kada ćete shvatiti da ta osoba ima svoje nesavršenosti. Usresredite se na prihvatanje stvarnosti, umesto da bežite od nje.

Lice

Ako ste prvo videli lice, ono što smatrate najmanje privlačnim u vezi jeste taj ružičasti sjaj koji se pojavljuje sa zaljubljenošću. Znate da je to lepo, ali ste takođe realista i ne sviđa vam se činjenica da bi nešto tako beznačajno, kao što je zaljubljivanje, moglo uticati na vas kao na druge obične smrtnike. Međutim, savet je da treba da prihvatite da to nije ništa drugo nego sreća i uživajte.  

Most

Ako ste prvo videli most, ono što smatrate najmanje privlačnim kod zaljubljenosti jeste način na koji vas ono može izolovati. Naravno, svi prolaze kroz razdoblje u kom najviše vremena provode upravo sa svojim partnerom, ali se bojite da bi to mogli da vam zamere prijatelji. Savet je da uravnotežite svoja prijateljstva s ljubavnom vezom, što nije lak podvig, ali budite blagu prema sebi i odvojte vreme za svakoga. Na kraju krajeva, pravi prijatelji biće tu bez obzira na sve. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)