Roditeljstvo POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO) 18:05
Zanimljivosti ŠETALA JE I ODJEDNOM NASRED ULICE UGLEDALA BESKUĆNICU! Zanemela je i počela da rida kada je shvatila o kome se radi: "Da li me prepoznaješ, ja sam tvoja beba?" (VIDEO) 10:09
Roditeljstvo HRANITELJI SU MU SAOPŠTILI DA JE USVOJEN I USLEDIO JE VRISAK: Ovakvoj reakciji se nisu nadali, suze same teku! (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO) 16:00
Roditeljstvo MAJKA GA JE OSTAVILA U SIROTIŠTU KADA JE IMAO SAMO 2 DANA: Šesnaest godina kasnije uradio je DNK test i usledilo je čudo, niko se nije nadao ovakvom raspletu sudbine! (FOTO/VIDEO) 16:01
Mace TRANSFORMISAO SE JEDAN OD NAJDEBLJIH MAČORA NA SVETU: Imao je kilograma kao prosečno dete predškolskog uzrasta! (VIDEO) 08:01
Ispovesti ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Njegovoj supruzi je hitno bio potreban bubreg, pa je pristao da se testira: U redu je gospodine, možete sestri biti davalac! 12:01
Roditeljstvo IZGUBILI SU DVE BEBE, A ONDA KONAČNO DOBILI PRILIKU DA UGLEDAJU SVOJE PRVO DETE: Video koji dira pravo u srce! 21:10
Ispovesti IMALA JE 15 GODINA KADA GA JE RODILA I DALA GA NA USVAJANJE: A onda se jednog dana samo pojavio iza nje, od ovog snimka suze same teku! 15:05
Roditeljstvo GODINAMA NISU MOGLI DA DOBIJU DECU, A ONDA JE USLEDIO PREOKRET! Prvo su počeli sa usvajanjem da bi samo šest dana kasnije dobili neverovatne vesti! 13:08
Zanimljivosti Stigao mi je mejl od nepoznate žene, a kada sam ga otvorila SHVATILA SAM DA JE ONA ISTA JA! Šokantna porodična tajna otkrivena posle 36 godina! (VIDEO) 12:13