Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli ŽALILA SE NA GLAVOBOLJU I DA JOJ GORE STOPALA - lekari su mislili da izmišlja, a onda su joj u mozgu našli najjeziviju stvar! I lekarima se život smučio! 13:25
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15
Odrasli JA SAM STRUČNJAK ZA DEMENCIJU: Svi koji žele da smanje rizik od bolesti moraju da urade jednu stvar! 07:30
Test ličnosti OVO NE MOŽE DA URADI 99 ODSTO LJUDI, NAĐITE JEDINO SLOVO C ZA 6 SEKUNDI: Samo ljudi sa "skenerom" u očima ovo mogu (FOTO) 06:55
Odrasli GODINAMA SAM IMALA JEZIVE MIGRENE I GUBILA SE - lekari su mislili da uzimam kokain, a onda sam otkrila da me KUĆA UBIJA: Dolazak majstora mi je spasao život! 12:10
Odrasli ZAŠTO SE TRZAMO DOK TONEMO U SAN, KOLIKO JE TO OPASNO I ŠTA GA IZAZIVA: Zbunjenost mozga izaziva veliki problem 19:40
Odrasli LEK KOJI SRBI UZIMAJU I KAD TREBA I KAD NE TREBA MOŽE DA BUDE OPASAN, PA ČAK I FATALAN: Povećava rizik od krvarenja u mozgu i STOMAKU! 14:25
Odrasli REVOLUCIONARNO: SNIMLJEN MOZAK U TRENUTKU UMIRANJA: Evo šta se u njemu dešava - naučnici otkrili ključnih 30 sekundi pre i nakon "odlaska"! 13:45
Test ličnosti PROVERITE DA LI IMATE SNAJPERSKI VID, PRONAĐITE JEDINO SLOVO O NA SLICI: Samo 3 odsto ljudi ovo može da uradi za 7 sekundi (FOTO) 06:50
Odrasli SNOVI MOGU DA VAM POKAŽU DA LI STE U POVEĆANOM RIZIKU OD DEMENCIJE: Na ove detalje morate da obratite pažnju! 06:10