Odrasli DEVOJKA (19) JEDNO JUTRO POGLEDALA U OGLEDALO I VRISNULA OD ŠOKA - ono što joj se desilo sa zenicom je ravno užasu! A onda su je i lekari zaprepastili! 12:20
Odrasli OVAJ VIRUS SE DOBIJA INTIMNIM ODNOSOM, A MOŽE DOVESTI DO DEMENCIJE: Posledice na mozak mogu biti kobne, trčite lekaru ako primetite OVO 21:20
Test ličnosti SAMO 2 ODSTO LJUDI MOŽE DA ODGOVORI TAČNO NA SVIH 5 PITANJA: Testirajte svoju inteligenciju, neće vam biti lako 07:30
Odrasli PRIMETILA SAM ČUDNU IZRASLINU NA TELU, A KAD SU MI LEKARI REKLI DA IMAM JOŠ DVE GODINE ŽIVOTA, MISLILA SAM DA JE ŠALA: Verovala sam da jedino matori pušači dobijaju ovaj kancer 09:40
Odrasli 4 NAVIKE MOGU DA SPREČE POJAVU DEMENCIJE: Čuvena naučnica je živela 103 godine, najstarija je nobelovka u istoriji, a tvrdila je da ima rešenje za očuvanje zdravlja mozga! 14:01
Odrasli MISLILA JE DA JE STOMAK BOLI ZBOG NADIMANJA, ali istina je bila kobna! Sve je počelo na letovanju kada je imala samo 16 godina, ovo su ostali simptomi tumora na hipofizi 18:40
Odrasli ŽALIO SE NA JEZIV UMOR I BOL U NOZI, pa je reda radi otišao kod doktora! Lekari zinuli od šoka posle skenera - čovek je imao samo POLA MOZGA, a u drugom delu je bilo nešto jezivo! 14:30
Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli ŽALILA SE NA GLAVOBOLJU I DA JOJ GORE STOPALA - lekari su mislili da izmišlja, a onda su joj u mozgu našli najjeziviju stvar! I lekarima se život smučio! 13:25
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15