Zanimljivosti

SA OVOM MAMOM NEMA ZEZANJA: Sin rešio da je nasamari rekavši da ga jure zbog kockanja, a onda usledio veleobrt! (VIDEO)

Ono kad pokušavate da prevarite majku, ali ona je veći mangup od vas!

31.08.2024 21:30

SA OVOM MAMOM NEMA ZEZANJA: Sin rešio da je nasamari rekavši da ga jure zbog kockanja, a onda usledio veleobrt! (VIDEO)
Instagram-whatthefshow

Jedan momak rešio je da nasamari sopstvenu majku, a šala je bila krajnje "neslana". Kućna kamera zabeležila je sve, a snimak koji se raširio društvenim mrežama postao je veoma popularan. Na početku vidi se momak koji stoji pred vratima kuće svoje majke tražeći joj novac.

Žena je vidno zapanjena i pita ga o čemu se radi. On joj ukratko objašnjava da je izubio "ozbiljne" pare na kocki i da je ona jedina osoba od koje može da uzme. Na pitanje koliko je novca izubio usledio je poluvrisak.

- Mnogo novca mama, u pitanju je 50.000 dolara. Ovo su ozbiljni ljudi iz kazina, neće se ustručavati da urade sve da dođu do svog novca. Nisam znao šta drugo da radim pa sam im ponudio tvoja kola. Ovaj čovek je ovde sa mnom došao da uzme auto koji sam već prebacio na njegovo ime vidiš - objašnjava joj sin, dok nesrećna žena posmatra sve kroz špijunku, baš kao u nekom filmu.

 

 

Majka vidno besna izlazi u kućnoj haljini iz doma, uz obrazloženje da će izaći samo da pokupi svoje stvari iz automobila. Momak se zadovoljno smeje sa drugarom, budući da je njegova majka nasela na podvalu. Ono čemu se niko nije nadao je automobil koji u ponom gasu odlazi sa parkinga.

- Mama, nasela si na prevaru, molim te vrati se kući, niko ti neće uzeti auto, pa kad sam se ja kockao?! To je samo bila šala, ovo mi je drugar - objašnjava joj sin.

Žena se vraća još više ljuta nego kada je izašla iz kuće da preda svoj automobil. Ona gađa sina, ali onda joj smešak prelazi licem uz konstataciju.

- Ovo je sjajno! Znaš koga ćemo sledećeg ovako isto da nasamarimo? Tvog tatu! - smeje se ova žena dok sve troje skaču od sreće, zamišljajući scenu besnog tate.

Snimak je samo na Instagramu dobio 267.000 sviđanja, dok su se pohvale na račun veoma domišljate mame ređale.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)