Zanimljivosti

POLICAJKA NIKAKO NIJE MOGLA DA NATERA VOZAČA DA PRIZNA DA JE PIJAN: Onda ga je odao ples, a svi prasnuli u smeh! (VIDEO)

Nije ni shvatio šta je rekao, umalo da prođe nekažnjeno.

30.08.2024 21:50

POLICAJKA NIKAKO NIJE MOGLA DA NATERA VOZAČA DA PRIZNA DA JE PIJAN: Onda ga je odao ples, a svi prasnuli u smeh! (VIDEO)
dancers.tube, Shutterstock

Mnogima se više puta desilo da ih neplanirano zaustavi policija radi provere da li su konzumirali alkohol. Po pravilu, baš kada ne treba, mnogi bivaju uhvaćeni tačno uoči slavlja kada im se omaklo da popiju koju čašicu više, a potom i da sednu za volan. Ipak samo je jedan snimak koji i dalje kruži društvenim mrežama, ali koji nikome nikada neće dosaditi.

Izgleda da je neko sa mesta suvozača kompletnu scenu snimio telefonom. Policajka je vozača naterala da izađe, a budući da je on najverovatnije odbijao i test na alkohol i priznanje da je u alkoholisanom stanju, ona ga tera da ponovi nekoliko plesnih pokreta za njom.

Ovaj muškarac uz neverovatnu lakoću uspeva da ponovi sve ono što mu policajka zada. Naoružan samopouzdanjem, on joj na kraju predloži da bi ubuduće trebalo da malo "začini" svoj ples. Čovek tako kreće u plesni poduhvat koji je zadivio čak i policajku koja je veoma odlučna u nameri da ga privede zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

 

 

Na samom kraju snimka, ova žena je vidno oduševljena plesnim umećem ovog čoveka, da ga pita da li je on zapravo plesač, budući da je izveo prilično zahtevan plesni pokret. Na zaprepašćenje koliko nje, toliko i samog sebe, ovaj muškarac priznaje.

- Ne, nisam plesač, samo sam pijan - tek tada je shvatio šta je rekao, a policajka najzad može da ga privede.

Video je dobio 181.000 sviđanja, dok su se komentari na Instagramu nizali.

- Koliko puta ste gledali ovaj snimak?

- Ovaj video nikada neće zastariti,  histerično je kako na kraju sam priznaje da je pijan.

- Zaustavljanje saobraćaja se pretvorilo u plesni podijum.

- Veoma lukavo, potrebno nam je više policajaca poput nje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)