Zanimljivosti

UMESTO DA JE SPAŠAVA, MUŽ PUSTIO SUPRUGU DA SE DAVI: Svima potekle suze, ali OD SMEHA, niko ga ni ne osuđuje! (VIDEO)

Sve snimao telefonom i navodno dozivao pomoć.

26.08.2024 19:35

UMESTO DA JE SPAŠAVA, MUŽ PUSTIO SUPRUGU DA SE DAVI: Svima potekle suze, ali OD SMEHA, niko ga ni ne osuđuje! (VIDEO)
instagram-vlad421

Pojedini muškarci su poznati po tome što kada im se supruga nađe u nekoj potencijalno opasnoj situaciji, umesto da potrče da joj pomognu, oni potrče, ali da uzmu mobilni telefon u ruke. Naime, mnogi su skloni da snimaju žene koje se nađu, po njihovom mišljenju u komičnim situacijama.

Tako je osvanuo video na kome čovek seda da uživa u pogledu na talase i vidi suprugu koja se nalazi na samoj plaži, dok joj more zapljuskuje noge. Ovaj čovek je primetio da se spremaju ogromni talasi, koji prete da poklope njegovu ženu, ali je odlučio da ne pokušava da joj pomogne, već da se zabavi snimajući je telefonom. 

Smatrao je da razloga za opasnost nema, budući da je žena maltene bila na samoj obali, dok su se u blizini nalazili i spasioci. Snimak je samo na Instagramu dobio 600.000 sviđanja, dok su svi ovaj snimak shvatili krajnje duhovito i niko ovog muža nije osuđivao.

- O, kakav prelep dan. Pogledajte, to je moja žena Džesika. Ona me nikad ne sluša. Džesika, šta radiš tamo, znaš da ne umeš da plivaš! Džesika, ne, pesak te povlači nazad, talasi će te prekriti, Džesika neeeeee! Gospode! Džesika je mrtva - priča ironično ovaj muškarac.

Ovaj čovek se ni jedan jedini put nije setio da pritekne u pomoć supruzi koja ne zna da pliva, a pritom je preklapaju ogromni talasi. Ona je čak pokušala da pobegne kada je uvidela talase, ali se saplela i pala.

- Gde su spasioci?! Molim vas, neka neko pomogne mojoj ženi, ona ne zna da pliva. Ima li spasilaca?! To, dva spasilaca. Izgleda da će ih sve talas poklopiti. Džesika neeeee, molim vas neka je neko spase - čuje se na kraju snimka uz glasan smeh.

 

 

Oni koji su videli snimak su stali na stranu ovog muškarca.

- Džesika ne samo što ne zna da pliva, ona ne zna da trči, hoda, niti da sluša.

- Ovo je 5. put kako gledam snimak, svaki put je sve smešniji.

- Vrhunac je kada kaže,"Gospode! Džesika je mrtva", umirem od smeha.

- Suze mi idu od smeha!

- Ovo se meni jenom desilo, i to na zatvorenom bazenu uz mašinu koja je pravila lažne talase. Saplela sam se i nikako nisam mogla da izađem, počela sam da se davim, spao mi je i gornji deo kupaćeg. Na kraju su morali da ugase mašinu koja pravi talase i da dođu da me spašavaju. Nikada neću zaboraviti zabezeknute poglede te dece koja su me gledala!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)