Kosa

GEORGINA RODRIGEZ ODSEKLA KOSU NA PLAŽI I BACILA JE MORE: Niko ne zna zašto je to uradila, evo kako sada izgleda (VIDEO)

Žena fudbalera napravila drastičan potez.

26.08.2024 10:35

GEORGINA RODRIGEZ ODSEKLA KOSU NA PLAŽI I BACILA JE MORE: Niko ne zna zašto je to uradila, evo kako sada izgleda (VIDEO)
Printscreen/Instagram/holausa

Georgina Rodrigez voli da deli kadrove sa svog luksuznog odmora sa vernim pratiocima. Od porodičnih odmora do solo putovanja sa suprugom fudbalerom Kristijanom Ronaldom, ona je živela svoj najbolji život dok je dodavala pečate u pasoš. Usred šetnje plažom i kupanja u okeanu, 30-godišnjakinja se oprostila od svoje duge kose i to na iznenađujući način. Tokom vikenda, Georgina je podelila video na TikToku. Kosa joj je bila u pletenici kada ju je neko makazama odsekao nekoliko centimetara, a onda joj je bacio kosu u okean. Obožavaoci su se šalili da je Ronaldo bio ili snimatelj ili frizer, ali je bio zauzet igranjem sa Al Nassrom i verovatno nije bio na putu. Ronaldova supruga je skrivala detalje svog smelog novog izgleda, ostavljajući fanove da nagađaju da li postoji dublje značenje iza promene - možda ritual ili simboličan gest. Sudeći po frizuri, verovatno će je dodatno stilizovati i poravnati pre nego što pokaže konačne rezultate svog novog izgleda.

Njena frizura je ipak uznemirila neke. Njena najnovija objava na Instagramu ima komentare u kojima pišu da je trebalo da donira kosu, a ne da je baci u okean, dok oni koji su upućeni tvrde da ovo nije dovoljna dužina za donaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

Što se tiče mesta gde je napravila drastičan potez, to bi moglo biti njihovo omiljeno mesto na moru, gde često dolaze sa svojom porodicom. Pre izvesnog vremena, podelila je zadivljujuću galeriju fotografija i video snimaka na kojima izgledaju srećno i zadovoljno sa decom.

- Vreme oporavka kod moje bebe - napisala je na španskom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)