Zanimljivosti

ĐOKOVIĆEVA BIVŠA SE POMIRILA SA FUDBALEROM SA KOJIM IMA DETE? U minijaturnoj haljini pokazala telo od kog zastaje dah

Nikada bolje nije izgledala! (FOTO)

25.08.2024 15:01

ĐOKOVIĆEVA BIVŠA SE POMIRILA SA FUDBALEROM SA KOJIM IMA DETE? U minijaturnoj haljini pokazala telo od kog zastaje dah
Instagram/tijanaaar

Mladi fudbaler Aleksa Damjanac i Tijana Ralić su roditelji preslatkog dečaka Luke koji sada ima godinu dana. Aleksa ima 25 godina i sin je poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca. Njihova veza je privukla pažnju javnosti jer je pre Alekse, Tijana imala dugogodišnjeg momka Đorđa Đokovića, mlađeg brata srpskog tenisera Novaka Đokovića. Njihova veza trajala je gotovo šest godina i bila je predmet mnogih spekulacija.

Raskid ove poznate veze bio je praćen brojnim spekulacijama i kontroverzama. Na društvenim mrežama, Tijana je odgovorila na pitanje o raskidu, potvrdivši informaciju da je Đorđe želeo da se venčaju, ali je istakla da to nije bio razlog njihovog raskida. Prema njenim rečima, par se rastao jer je ona "prerasla" tu vezu.

Instagram/tijanaaar

Tijana Ralić srećna u ljubavi

Jednom prilikom Tijana je odgovarala na pitanja na Instagramu, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je ona tada:

- Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?- usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića tada na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijanaaar



Iako se činilo, da Aleksa i Tijana nisu zajedno, ona je objavila video na svojoj Instagram priči gde se vidi da je ponovo zaljubljena. Iako nije jasno da li je na snimku baš Aleksa, jer u odnosu na video koji je podelila prošle godine i ne liči mnogo. Zanimljivo je da Tijana nije kačila zajedničke fotografije sa Aleksom te se spekulisalo da li su uopšte zajedno. Nedavno, delila je fotografije sa odmora, a bilo je i više nego jasno da je sa njom muškarac. Takođe, u okviru njenog Instagram profila stajalo je prezime Damjanac, a onda je to uklonjeno. Nije vraćeno, ali sada bar zasigurno znamo da je našla svoju sreću.

Tijana se sa jednim momkom, koji liči na Aleksu, u restoranu neprestano ljubila i grlila.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)