Lifestyle

U BEOGRADU MI JE PRIŠLA ŽENA OD 40 GODINA I PITALA DA ODEM KOD NJENOG MUŽA: Tražila je OVO, čak je htela i da mi plati

Kome nisu predložili jednu stvar – kao da i nije izlazio u Beogradu!

14.08.2024 11:36

U BEOGRADU MI JE PRIŠLA ŽENA OD 40 GODINA I PITALA DA ODEM KOD NJENOG MUŽA: Tražila je OVO, čak je htela i da mi plati
Privatna arhiva/Selena Ribić

U Beogradu smo pre korone sredu nazivali mali petak, i to se znalo. Ko se bavio frilens poslovima, kao ja, uglavnom smo se viđali svake večeri od srede do nedelje (ujutru, heh). Voleli smo da đuskamo, netvorkujemo međusobno i, naravno, čovek kada se kreće dosta kroz grad poput Beograda, onda dobije i različite ponude. Tako je meni u jednom beogradskom klubu (koji više i ne postoji) prišla vrlo atraktivna žena u 40. godinama i predložila nešto zbog čega mi je vilica pala do poda.

Osetila sam da me neko gleda, ali kako sam se osvrnula oko sebe i osmotrila muškarce, nisam mogla da provalim o kome se tačno radi. Nekoliko trenutaka kasnije, dok sam poručivala piće za šankom, prišla mi je jedna plavuša.

- Kako si lepa, nisi valjda sama večeras?

Odgovorila sam da sam sa ekipom, ali da smo trenutno smo se razišli, a ona je predložila da mi pravi društvo dok se neko ne pojavi. Što bih to odbila?

U nekom trenutku je šanker doneo novu turu pića, a ja sam zbunjeno pogledala u svoju novu drugaricu. Tih godina sam uvek pila pivo iz flaše, posebno kada mi neko drugi plaća piće jer sam se plašila da mi neko nešto ne tutne, pa da se prevrnem - a naslušala sam se tih priča. (kasnije imala i iskustvo, ali o tome drugi put).

Elem, posle nekog vremena, počela je da mi dodiruje kosu i ispituje malo o mom ljubavnom životu. Tu sam osetila nešto - ili me ona startuje ili želi nešto. A nakon što sam uzvratila sličnim pitanjem pokazala mi je prstom na supruga, koji uredno stoji na za šankom, ali skroz na ćošku, i posmatra nas dve.

- On te je prvi primetio, zato sam ti i prišla. Obično ja biram devojke u gradu, ali izgleda da je ovo posebno veče - rekla je uz blagi osmeh.

O čemu se ovde tačno radi, zapitala sam se, pa sam upitala i nju.

- Volela bih da mu priđeš. Znaš, mi smo dugo u braku, ali naš odnos je specifičan - i volimo da uključujemo i druge devojke...

Ideja je bila da ga ja startujem, a ona da posmatra. To je njihova igra zavođenja, koju, kako kaže, praktikuju već neko vreme i, generalno, posebno što nemaju dece, vole da isprobavaju nove stvari. U ovoj situaciji pak nije bilo ništa novo - osim mene.

Ja kao da sam pala s kruške.

 

Ne znam kako delujem drugim ljudima (verovatno vrlo avanturistički), pa mi se više puta dešavalo da me startuju da im pravim društvo u krevetu. Osim što je ovaj par ponudio nešto više od toga.

 

- Ako se s njim skontaš, preneli bismo ovu žurku u naš stan. Možeš da pozoveš i drugarice, ali samo bismo s tobom nastavili intimnije druženje. Sigurna sam da ćete i vas dvoje kliknuti, a mi bismo tebi i platili...

Tu sam poskočila od šoka!

Sve kul, znam da parovi imaju različite dogovore i funkcionišu na različite načina… Trojke su mi dosad više puta nudili, ali pare još niko nije…

- Zar vam ja tako izgledam?

- Ne, ali želeli bismo da znaš da cenimo tvoje društvo ako se budeš odlučila na to…

Kulturno sam zahvalila i rekla da to nije igra koju ja igram, ali radoznalost mi, evo i godinama kasnije, nije dala mira. Koliko bi mi novca platili, baš me zanima…

Vas kao ne bi?

Ali, kako kažu, radoznalost je ubila mačku, tako da je to nešto što nikada nećemo saznati...

A, s druge strane, ako vam niko nije ponudio trojku, da li uopšte možete reći da ste živeli? (smeh)

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)