Lifestyle

PLATILA JE FRIZURU 300 EVRA, KADA SKINE KAPU PAŠĆETE: Upropastili je u ekskluzivnom salonu, kosa joj je uništena (VIDEO)

Tražila je povraćaj novca.

22.08.2024 23:01

PLATILA JE FRIZURU 300 EVRA, KADA SKINE KAPU PAŠĆETE: Upropastili je u ekskluzivnom salonu, kosa joj je uništena (VIDEO)
Printscreen/ TikTok.com/@oliviasutopia

Mlada žena iz Njujorka, Olivija Dej, doživela je pravu dramu prilikom posete ekskluzivnom salonu u kome je potrošila 300 dolara (31.400 dinara) na frizuru koja ju je ostavila u šoku. Naime, Olivija je posetila salon preporučen od strane prijatelja, ali umesto očekivanog savršenog izgleda, doživela je pravu noćnu moru, a sve je zabeležila u jednom videu.

Olivija je u salonu zatražila da joj stilista napravi frizuru inspirisanu slikom savršeno ošišanog kroja, ali umesto toga, dobila je frizuru sa šiljastim deformisanim pramenovima. Uznemirena i razočarana, odlučila je da podeli svoje iskustvo putem društvenih mreža, što je izazvalo reakciju hiljada ljudi na TikToku.

Olivijin video na TikToku izazvao je lavinu reakcija, ostavljajući hiljade njenih pratilaca "užasnutim" konačnim izgledom frizure. Mnogi su izrazili saosećanje sa Olivijom, dok su drugi delili slična iskustva koja su imali u salonima lepote.

- Nisam bila spremna na ovo.

- Šta ti se desilo?

- Daj nam ime salona.

- Sreća pa si ti prelepa - bili su samo neki od komentara.

Nakon neuspešnog pokušaja da frizura bude popravljena u istom salonu, Olivija je odlučila da zatraži povraćaj novca i napusti salon. Kako bi spasila situaciju, odlučila je da sama popravi grubi sloj frizure. U videu koji je podelila, Olivija je pokazala svoj smisao za humor, ističući da joj je lakše palo to što je lezbejka, aludirajući na lik iz poznatog filma.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)