Zanimljivosti

SIN INDIJSKOG MILIJARDERA SE NEDAVNO OŽENIO, A ŽENA BEŽI OD NJEGA: Dok se jedva kreće, ona uhvatila zalet i pobegła

Pogledajte video.

04.08.2024 16:55

SIN INDIJSKOG MILIJARDERA SE NEDAVNO OŽENIO, A ŽENA BEŽI OD NJEGA: Dok se jedva kreće, ona uhvatila zalet i pobegła
SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia, Printscreen/TikTok/taoualitamar

Venčanje Ananta Ambanija i Raike Merčant je trajalo od 12. do 14. jula. U tom periodu su sve oči uprte u ultra-bogati par i šta su planirali za to slavlje. Mladoženja Anant Ambani (29) je sin indijskog biznismena Mukeša Ambanija i Nite Ambanija. Stariji Ambani je izvršni direktor Reliance Industries, čiji poslovi uključuju razne energetske, komunikacione, tekstilne i hemijske interese. Sa procenjenom neto vrednošću od oko 120 milijardi dolara (od 3. jula 2024.), otac mladoženje je među dvoje najbogatijih ljudi u Aziji i 11. najbogatija osoba na svetu.

Anant, koji poseduje procenat Reliance-a, diplomirao je na Univerzitetu Braun 2017. Ima stariju sestru Išu Ambani i starijeg brata Akaša Ambanija. Anant je neizvršni direktor kompanije Reliance. On je u upravnom odboru Reliance Foundation konglomerata, kao i u odboru same Reliance Industries, a takođe je i jedan od direktora tehnološke kompanije Jio Platforms Limited. Najmlađi brat Ambani ima procenjenu neto vrednost od oko 40 milijardi dolara.

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT


O tom venčanju su pisali kako domaći tako i svetski mediji, a kako i ne bi kada su među zvanicama bile i rijaliti zvezde Kim i Kloi Kardašijan, Bil Gejts, Prijanka Čopra britanski politicari Toni Bler i Boris Džonson.

Američki rvač i glumac Džon Cena primećen je na svadbi kako grli i čestita rođacima domaćina. Takođe, proslava je počela od marta, a pevale su im svetske zvezde poput Rijane i Džastin Bibera. Čak su i putevi u Mumbaju bili zatvoreni po nekoliko sati.


Sada kada je već prošlo neko vreme od venčanja, slavan par je uživao u jednoj šetnji, ali nisu mogli da prođu nezapaženo. Prvo su šetali držeći se za ruke, a onda je Raika pustila i odjednom pojurila u automobil. On se takođe ubrzao, a šofer ih je odvezao. Video je osvanuo na TikTok-u.

- Jadna devojka - bio je samo jedan od mnogobojnih negativnih komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)