Zanimljivosti

SVE VREME NA KONCERTU ĐUSKAO, SNIMAO I GRLIO POGREŠNU ŽENU: Nije ni primetio da to nije njegova supruga! (VIDEO)

Ta druga gospođa se nije ni bunila!

24.08.2024 17:30

SVE VREME NA KONCERTU ĐUSKAO, SNIMAO I GRLIO POGREŠNU ŽENU: Nije ni primetio da to nije njegova supruga! (VIDEO)
instagram-marfonsecaformacion

Mnogim ženama se ponekad desilo da pogrešno priđu muškarcu koji nije njihov muž, ili uđu u pogrešan automobil. Ipak muškarci bi se mogli pohvaliti da retko kad pomešaju svoju suprugu. Ipak jednom čoveku se i to desilo, a sve je kao vrhunac usnimljeno i objavljeno na društvenim mrežama. 

Naime, ovaj čovek došao je na koncert sa ženom gde vidno uživa. Međutim, ko bi se nadao da je njegova supruga oniža plavuša koja ima kosu na paž, a koja je došla na koncert u teksas jakni, a da je pored njih stajala maltene identična takva žena.

Ovaj muškarac se lepo zabavlja, đuskajući, dok ujedno sve vreme grli pogrešnu ženu sa svoje leve strane, dok je snimao koncert. Jedini problem bio je što je dama pored njega bila vidno zbunjena ovim njegovim ponašanjem, budući da to nije bila njegova supruga.

Izazi lica ove žene su nasmejali mnoge na društvenim mrežama. Naime, kako je osetila ruku koja je grli, ona se neprijatno promeškoljila, da bi se potom okrenula i mrzovoljno pogledala čoveka. Ipak, nije govorila ništa, a situacija je toliko dugo potrajala da je njena prijateljica čak sve snimila. Tek posle izvesnog vremena ovaj muškarac je uvideo svoju grešku, čak se i sam tome smejao, dok je njegova gospođa sve vreme uživala u koncertu, nesvesna zbrke koja se tik iza nje dešava.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio blizu milion sviđanja dok su se reakcije smenjivale.

- Žena iste visine, građe, identične boje i dužine kose i još u istoj teksas jaknici, pa ko ne bi pogrešio?

- Ali žena koja se ne protivi je najsmešnija.

- Ona se možda ponadala da je gospodin zainteresovan za nju.

- Ovde je svašta moglo da se desi, a njegova gospođa ne bi ni primetila.

- Sviđa mi se ova žena, razume sve i ne buni se.

- Ovo se meni desilo, čak sam sela u automobil drugog muškarca i vezala pojas, da moj muž nije počeo da svira, ne bih ni primetila.

- Pogreši čovek!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)