Brak i veze

"SMUVAO ME JE ZBOG BARKE, DA SE NE LAŽEMO" Tanja Rađenović o mužu, pa progovorila o deci - PIŠI PROPALO

Voditeljka ima skladan brak koji traje godinama.

08.08.2024 12:48

"SMUVAO ME JE ZBOG BARKE, DA SE NE LAŽEMO" Tanja Rađenović o mužu, pa progovorila o deci - PIŠI PROPALO
Printscreen/Instagram/radjenovicka_royalgardens

Voditeljka Tanja Rađenović se ovim poslom bavi dugi niz godina, a postala je jedno od prepoznatljivijih lica Nacionalnog dnevnika. Sa suprugom Petrom ima dve ćerke Teodoru i Anđelu. Inače, on je iz Budve. Jednom prilikom ona je ispričala da su se upoznali tako što je on otvarao kafić u zgradi u kojoj je ona živela. Na početku, ona se bunila protiv otvaranja kafića, a onda je na kraju popustila. Godinu dana nakon toga su se venčali.

- Kafić u zgradi u kojoj sam živela, u kojoj sam odrasla otprilike, bila je takva situacija da sam tu išla i vreme je učinilo svoje. Smuvao me je zbog barke, ma da se ne lažemo, to je bio stari šmek - rekla je ona i objasnila šta za nju znači ponositi se svojom decom:

- Ponositi se svojom decom znači pustiti ih da dišu. To je jedna stvar, druga stvar je da ne mogu da ne budem ponosna na uspehe koje one postižu. Posle 18. godine deci možeš samo da duvaš u krila kako si ih napravio ili piši propalo.

Printscreen/Instagram/radjenovicka_royalgardens

Voditeljka Tanja Rađenović o suprugu Petru


Preko leta ona se bavi ugostiteljstvom, te se kao prava domaćica priprema za goste koji će joj doći u apartmane.

- Mene posao voza samo zato što je svaki dan potpuno novi i nemaš pojma kako će se taj dan završiti. To je fenomenalno. Ja sam obična Tanja kakvu me poznajete sto godina, a ljudi koji me lično poznaju za njih sam stvarno potpuno obična Tanja. Javni deo Tanje - vodim računa da zaista ne budem u centru nekog skandala, želim svakom svom gostu da budem domaćica jer ugostiteljstvo je vid turizma kada nekome pružiš smeštaj. Pa ja i svoju kuću čistim, uživam što imamo baštu i biljke, Petar voli time da se bavi, volim što naše ćerke znaju da voze brod i bordoju, ali isto tako znaju i kako treba da izgleda opremljen apartman, ali i kako da gostima budu na usluzi - rekla je Tanja u emisiji "Premijera" na Pink televiziji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)