Brak i veze

PEVAČICA RAZMENJIVALA NEŽNOSTI SA MUŽEM U GOMILI: Skočila na njega, a on je strasno ljubio (VIDEO)

Nisu marili za prisutne.

05.08.2024 19:10

PEVAČICA RAZMENJIVALA NEŽNOSTI SA MUŽEM U GOMILI: Skočila na njega, a on je strasno ljubio (VIDEO)
ATA Images, Instagram/natasa_pejasinovic

Marija Mikić i Jovan Pantić su već dugo u skladnoj vezi, a potom i braku. Oni imaju dvoje zajedničke dece Đurđu i Miliju, a Jovan ima i sina iz prvog braka koji, ako je suditi prema društvenim mrežama, obožava Mariju, a i ona njega.

Oni su zaljubljeni kao prvog dana, a jedno oko drugog se svakodnevno trude. Upravo, isplivao je jedan video na društvenim mrežama gde se par ljubi i grli pred svima na koncertu. Nisu marili za prisutne, a pogledi su sve govorili. Snimak je prvobitno objavila njihova drugarica i buduća doktorka, a trenutna influenserka Nataša Pejašinović.

Danas su srećni i zaljubljeni, a njihovo upoznavanje nije prošlo sjajno. Jovan je imao zanimljivu taktiku i zasigurno je iznenadio Mariju kada ju je upitao koji broj cipela nosi, a kada je ona rekla 40, on je odgovorio da smrdi kao 50.

Ova neobična izjava je pokazala da među njima postoje varnice, što je Marija istakla kao ključni trenutak njihovog upoznavanja.


Veridba ovog para je bila jednako neobična kao i njihov prvi susret. Jovan je zaprosio Mariju na veoma originalan način - istetovirao je na engleskom jeziku na svojoj ruci "Marry me" i kleknuo pred nju tokom proslave njenog rođendana. Naravno, Marija je sa oduševljenjem pristala na ovaj neobičan, ali romantičan gest.

Marijin suprug Jovan se ističe i u poslovnom svetu kao preduzetnik. Naime, on je vlasnik butika sa zanimljivim dizajnom čarapa, što je zaista neobično zanimanje za jednog preduzetnika. Marija je istakla svoj ponos na Jovanov uspeh, posebno ističući njegovu sposobnost da ostvari svoje snove u vreme pandemije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)