Brak i veze

BRATA ANE IVANOVIĆ LJUBI POZNATA VODITELJKA NA KONCERTU SVETSKE ZVEZDE: Kamere sve snimile, opustili se! (FOTO)

Zajedno su godinama.

04.08.2024 14:30

BRATA ANE IVANOVIĆ LJUBI POZNATA VODITELJKA NA KONCERTU SVETSKE ZVEZDE: Kamere sve snimile, opustili se! (FOTO)
Printscreen/Instagram/draganadzajic_

Dragana Džajić, ćerka nekadašnjeg fudbalera Dragana Džajića podelila je na svom Instagram nalogu fotografiju sa koncerta. Ona se udala za Miloša Ivanovića 2019. godine, a njihov brak blagosloven je dolaskom sina Vida. Iako se trude da zadrže svoj privatni život daleko od javnosti, nedavno su bili primećeni na koncertu popularne pevačice Adele u Minhenu. Koncert je okupio neverovatnih 80.000 ljudi, što ga čini najposećenijim koncertom ženskog izvođača u istoriji ovog nemačkog grada. Dragana je otkrila da je Miloš ušao u njen život neočekivano, upoznavši se u teretani preko zajedničkog prijatelja 2018. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, a njihova ljubavna priča privukla je pažnju javnosti.

Oni su svoju večnu ljubav zapečatili venčanjem 25. maja 2019. godine. Od fatalnog susreta, njih dvoje su bili nerazdvojni, a njihova ljubav je kulminirala venčanjem.

Džajina naslednica nije krila svoje oduševljenje sledom događaja, ističući da je venčanje bilo logičan korak u njihovoj ljubavi.

Instagram/draganadzajic_

Dragana Džajić je u braku sa Milošem Ivanovićem

- U braku sam godinu dana. Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina koji sada ima pet meseci. Sve mi je još uvek novo. Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku - rekla je Dragana jednom u emisiji "Magazin IN" i dodala:

- Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani.


Od kada su se upoznali, nisu se razdvajali, a da su jedno za drugo govori u prilog činjenica da se odlično slažu i da se zaista vole. Miloš je Dragani velika podrška, a ona je od skoro postala i voditeljka.
 

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)