Zanimljivosti

GLUMAC PRONAĐEN U BAZENU, PA HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Našli ga zaposleni u vili na Ibici - evo u kakvom je stanju

Noć je proveo pod lekarskim nadzorom i sad je dobro, potvrdio je predstavnik za medije Zaka Efrona.

04.08.2024 09:40

GLUMAC PRONAĐEN U BAZENU, PA HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Našli ga zaposleni u vili na Ibici - evo u kakvom je stanju
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati američki glumac i pevač Zak Efron proveo je noć u bolnici na Ibici nakon incidenta u bazenu. Kako piše People, on je imao problem tokom plivanja u bazenu vile u kojoj je smešten zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. 

Predstavnik za medije poznatog glumca i pevača potvrdio je da je Efron noć proveo u bolničkom krevetu, ali samo iz predostrožnosti.

- On je dobro. Već sledećeg jutra je pušten iz bolnice - kratko je kazao predstavnik za medije Efrona.

Luduje na Ibici

Međutim, predstavnik za štampu slavnog glumca odbio je da pojasni šta se tačno dogodilo u bazenu. Veruje se da nije u pitanju bezazlena stvar, inače Efran ne bi bio zadržan u bolnici tokom noći pod lekarskim nadzorom.

Kako piše TZM zaposleni u luksuznoj vili u kojoj je bio smešten Zak sa prijateljima prvi su primetili da on pluta po vodi, odmah su ga izvukli na suvo i pozvali Hitnu pomoć koja ga je prebacila u bolnicu. 

 

 

Glumac i pevač već nekoliko dana boravi na Ibici gde se provodi sa prijateljima, a viđen je u nekoliko poznatih klubova na ovom ostrvu. Na video snimku koji su snimili fanovi muzičara „Animals” na TikTok-u , Efron se mogao videti kako đuska na bini tokom jedne od Garikovih pesama i pleše pored njega šaljući poljupce publici. 

Pre Ibice Efron je boravio na Mikonosu gde je bio gost poznatog milijardera, a zatim je viđen u Parizu na otvaranju Olimpijskih igara, jedno vreme uživao na jahti i u Sen Tropeu, a potom je otišao na čuveno špansko parti ostrvo - Ibica.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i pevač ovog leta uživa na zasluženom odmoru na više destinacija


Efron je po svemu sudeći rešio da sebi da oduška ovo leto posebno što je prethodne godine imao posla preko glave.

On je igrao glavnu ulogu u filmu "Gvozdena kandža" u kome je dočarao ikona rvanja Kevina Von Eriha, potom je je imao zapaženu ulogu u komediji Riki Stanici, a uz sve to je promovisao i film "Porodična afera" u kome igra ljubavnika Nikol Kidmen. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)