Telo

OVA ŽENA IMA 73 GODINE I NE PROPUŠTA LUDE ŽURKE NA IBICI: Njene snimke svi gledaju u neverici, posebno one u bikinijima (VIDEO)

Lejn Zekis je uveliko zagazila u osmu deceniju, ali to je ne sprečava da živi mladalačkim životom.

19.09.2023 21:00

OVA ŽENA IMA 73 GODINE I NE PROPUŠTA LUDE ŽURKE NA IBICI: Njene snimke svi gledaju u neverici, posebno one u bikinijima (VIDEO)
Tiktok-honest_aging

Neki čekaju penziju kako bi se najzad ustalili kod kuće i naodmarali, smatrajući da su ušli u najmirniji period života. Međutim, tu je i ona druga polovina, koja smatra da su godine samo broj. Lejn Zekis ima 73 godine i smatra da je život tek pred njom. Ona ne planira da ostatak života provede u banjama čitajući knjige, kao što mnoge gospođe njenih godina rade.

Lejn i dalje posećuje lude žurke na Ibici. Ona je proputovala svet i došla je do zaključka da su ipak na Ibici žurke nezaboravne i najbolje. Ova dama se opremila garderobom koja je prikladna za ludi noćni ples, koji na ovim mestima uglavnom počinju daleko iza ponoći, a traje do ranih jutarnjih sati.

- Evo me na Ibici. Upravo sam se smestila u jednu od njihovih luksuznih vila. Kao što vidite, snimam se u toaletu, zato što nema nikoga sa mnom ko bi me mogao snimiti, ali ne odustajem od video snimaka koje ću nastaviti da objavljujem na Tik-toku - rekla je ova gospođa na snimku.

Lejn ima dugu ravnu kosu srebrnkaste boje, a budući da je pošla na plažu, obukla je jednodelni mrežasti beli kupaći kostim. U donjem delu je samo svezala preko kukova belu maramu i dobila je efekat mini suknje. 

Sledeći snimak koji je usledio od ove dame je onaj na kome je u beloj providnoj maksi haljini dugih rukava koja ima cela leđa otvorena. Zekisova ispod ove unikatne haljine ima crni bikini, dok se sunča po najpopularnijim plažama letovališta.

- Imam 73 godine i dalje uživam i izlazim po najboljim mestima - stoji u opisu ove objave.

@honest_aging Calabassa Beach Club! @73 still hanging with tge best if them #vacationmode #aging #ibiza #calabassabeachclub #fashionover40 ♬ Club Music - Bobby Cole

Mnogi su se najviše oduševili kada su videli Lejn koja se usnimila kako je stigla u hotel u BarseloniOna je za skoro mesec dana boravka u Barseloni ponela jedan crni sportski ranac i omanju crnu torbu sa točkićima. 

- Odmor na Ibici i u Barseloni! Učinite sve ovo dok možete! Kreće vreme za zabavu! - napisala je ona.

 

@honest_aging Vacation with me Barcelona + Ibiza ! Do it while you can! Party time 4 this 73 year old. Jeans Blue Marine, Belt Bag YSL, Sneakers MCM, Backpack LuLu Lemon #vacation #aging #packing #vacationwithme ♬ Vacation - Freddy Kalas

 

Lejni prati na Tik-toku 20.000 ljudi, a mnogi njeni snimci imaju na milione pregleda.

- Vauuuu, volela bih da izgledam kao ti u tvojim godinama!

- Kako uopšte ostaješ budna do kasnih sata? Ja imam 35 godina i ne mogu da izdržim duže od 23h.

- Tačno tako, godine su samo broj!

- Kakva harizma i izgled, dao bih vam bar 20 godina manje! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)