Zanimljivosti

MUŽ I ŽENA SE POTUKLI U AVIONU, PILOT MORAO ODMAH DA SLETI: Putnici u neverici gledali šok-scenu! (VIDEO)

Umesto na Majorki, svi su završili u Francuskoj.

29.07.2024 12:55

MUŽ I ŽENA SE POTUKLI U AVIONU, PILOT MORAO ODMAH DA SLETI: Putnici u neverici gledali šok-scenu! (VIDEO)
Asylum / AFP / Profimedia

Pravi haos je nastao kada su se muškarac i žena prvo posvađali, a zatim i potukli usred aviona na liniji Dablin-Majorka. Osoblje je pokušalo da razdvoji razdvojene strane, a kada su videli da je vrag odneo šalu, pilot je neplanirano morao da sleti na aerodrom u Nantu u Francuskoj.

U dupke punom avionu su bile porodice koje su putovale na odmor na Balearima, kao i pedesetak igrača ragbija iz tima Majorcan Pontent.

Putnici su shvatili da nešto nije u redu kada su se iznenada čuli krici i psovke. Bilo je očigledno da se britanski par svađa, a situacija je naglo eskalirala kada je muškarac udario ženu.

Članovi letačkog osoblja su ih jedva razdvojili, a nakon što je pilot prijavio incident kontroli letenja u Nantu, dobio je naredbu da odmah sleti.

 

 

Čim se avion prizemljio nekoliko policajaca je uletelo unutra, muškarac je uhapšen i odveden do marice, a žena, koja je imala povrede lica, je u pratnji stjuardesa otišla do vozila Hitne pomoći.

Kako navode španski mediji, muškaraca je optužen za nasilje u porodici i nanošenje povreda.

Posle neplanirane pauze koja je trajala nekoliko sati, let je nastavljen do Majorke, piše Dejli mejl. 

Ovo je još jedan u nizu avionskih incidenata ovog leta. A pre neokoliko dana, avion sa 193 putnika, koji je iz Lisabona leteo za London, morao je da skrene sa rute i vanredno sleti na Faro aerodrom nakon što se kopilot onesvestio u kabini! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)