Oko sveta

ZNATE LI DA IMAMO MALDIVE U KOMŠILUKU? Na 7 sati od Beograda smešten je pravi mali raj - stvoren za uživanje (VIDEO)

Evropski Maldivi nisu bili nikada bliži, a ulaz košta samo 20 evra.

15.07.2024 10:18

ZNATE LI DA IMAMO MALDIVE U KOMŠILUKU? Na 7 sati od Beograda smešten je pravi mali raj - stvoren za uživanje (VIDEO)
Printscreen/Instagram/itsjocaa

Iako smo mislili da su Maldivi za mnoge od nas daleki i nedostižni, ali i skupi, prevarili smo se. Bili su nikada bliži. I to svega sedam sati od Beograda. 

U Rumuniji je otvoren akva park poznat kao Lagoon park po ugledu na Maldive blizu Bukurešta. Na Instagramu je ovjavljen snimak ovog prelepog kupališta koje mami svoje turiste prelepom plažom, čistom tirkiznom vodom, ležaljkama i ostalom opremom, koje podsećaju na one koje možete dobiti samo na Maldivima.

Kupalište je opremljeno sa 11.000 kvalittenih ležaljki, a cena ulaza je 20 evra. U cenu su uključeni: cena ležaljke, suncobrana, peškira i vodenih sportova. Lagoon park poseduje dva ogromna restorana u svom krugu, kao i jedan beach bar ali i parking mesto za goste. 

Prema pisanju stranih medija, park je rezultat transformacije industrijske platforme od 40.000 metara kvadratnih u prelepu egzotičnu i tirkiznu lagunu od 10.000 metara površine, sa dubinom od dva metra. U snimku koji je okačio Jovan Savin, bloger i ljubitelj putovanja iz Beograda vidi se prelepo uređena plaža po ugledu na Maldive, lepo okruženje koje se nalazi oko parka, što gostima daje pravi užitak da su na nekoj egzotičnoj destinaciji, a ne u Rumuniji.

Ljudi su bili oduševljeni ovom slikom, a oni koji ne mogu da priušte sebi Maldive niti šta slično, rekli su da je ovo i više nego dobar izbor za leto.

- Čekamo srpske Maldive još.

- Vau, šta nam radiš sa ovim lepotama! Ovo se mora obići.

- Jeftinije nam je da skoknemo do Rumunije nego odemo u obližnji akva park.

- A kod nas ležaljka 30 evra? Mislim uskoro da budemo prodavali sunce i more jer će biti preskupi - bili su neki od komentara.

Iako su neki korisnici ove mreže u komentarima rekli da je aranžman malo skuplji da i da su cene jače, mnogi su se složili da je opet jeftinije u odnosu na neke bazene gde se ulaz naplaćuje i do 1500 dinara. Ova nova investicija u komšiluku obradovala je sve, a mnogi su se složili da ukoliko neki ne mogu sebi da priušte odlazak na more ili neku egzotičnu destinaciju, sami mogu da se organizuju i da za vikend uživaju u prelepim rumunskim plažama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)