Odrasli

"SVE JE SPREMNO ZA MOJ ODLAZAK" Pevačica želela da se ubije na rođendan sina, podržao je, pa se zbog ovog PREDOMISLILA

Nije joj lako, a to ona najbolje zna.

28.07.2024 20:31

"SVE JE SPREMNO ZA MOJ ODLAZAK" Pevačica želela da se ubije na rođendan sina, podržao je, pa se zbog ovog PREDOMISLILA
Printscreen/Instagram/alexognjena

Muzička diva Aleks Ognjena već godinama privlači pažnju svojim izuzetnim talentom i humanitarnim radom. Poznata je po svojoj velikodušnosti i angažovanju u brojnim akcijama pomoći ljudima u nevolji. U februaru ove godine iznenadila je javnost vestima o svom tajnom venčanju sa producentom Hagenom Ofermanom.

Hejgen i Aleks su ranije bili u vezi, nakon čega su raskinuli, da bi kasnije ponovo bili zajedno. Njihova ljubavna priča odisala je emocijama i neočekivanim obrtima, što je dodatno zaintrigiralo javnost. Nakon tajnog građanskog venčanja u februaru, par je proslavio svoju ljubav pred Bogom u crkvenoj ceremoniji održanoj u maju. Ona je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila snimak ceremonije.

Pored uspešne karijere i sreće u ljubavi, Aleks je prošle godine otkrila javnosti da se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Naime, muzičarka je otvoreno progovorila o operaciji kojoj se podvrgla zbog tumora na štitnoj žlezdi, kao i o otkriću tumorskih izraslina po telu. 

- Bolesti su mi raširene po celom telu, razni lekari za različite oblasti su me pozivali da se lečim, što je prilično agresivno i u jednom trenutku su pokušali, ali nije uspelo. Na kraju sam odlučila da na sve to kažem ne – sve što se može hirurški odseći je "da", nema problema, ali hemoterapija i slično ne dolaze u obzir - rekla je ona i dodala:

- Kupila sam tri kokoške, uzgajam jaja kod kuće, imam baštu, staklenik, želim da uzgajam sopstvenu organsku hranu, samo ono što mi je zaista potrebno, i lek koji mi je potreban samo da preživim dan. Šta se može rezati – moguće je, ali sve ostalo ću probati sama kod kuće uz zdravu ishranu i što manje stresa.

Printscreen/Instagram/alexognjena

Aleks je prošle godine otkrila javnosti da se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima

Aleks ima 19-godišnjeg sina, a jednom joj je prolazilo kroz glavu da oduzme sebi život.

- Bilo je veoma ozbiljno planirano, već sam dovela advokate i napisala testament, tako da je sve urađeno. Kao samohrana majka, nisam htela to da uradim pre njegovog 18. rođendana, pa je znao da će na 18. ostati bez majke. To je trajalo mnogo godina, govorila sam mu da ga previše volim da bi me nosio do toaleta ili menjao pelene... On je sam rekao da mnoga deca imaju oba roditelja, ali nemaju ni približno kvalitetno vreme. koje smo nas dvoje proveli za ovih 18 godina. Podržavao me je sa te strane, ali mu je, naravno, bilo jako teško - rekla je Aleks.

Upravo zbog teških zajedničkih trenutaka, Aleksa živi svaki dan kao da joj je poslednji.

- Sada sam odlučila – nije važno da li je to jedan dan, sedmica, da li ću živeti još mesec dana ili više – nije važno, hajde da brojimo svaki dan kao da je poslednji. Sve je spremno za moj odlazak. Sve sam mu spremila, i kuću i posao, sve mu je spremno, šta god hoće. Sada se radujemo svakom danu, uživamo u njima, pa koliko ih bude – biće - rekla je ona za Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)