Odrasli 90 ODSTO LJUDI KOJI RADE OVO, DOBIJU TUMOR! Prof. dr Danica Grujičić apeluje: Simptome TIHOG UBICE jedva možete prepoznati! 13:31
Odrasli SVAKI PUT KADA JE KINUO KROZ TELO JE OSETIO "STRUJNI UDAR"! Otac troje dece nije ni sanjao šta mu raste u telu, kada su ga snimili, usledio je ŠOK! (FOTO) 14:38
Odrasli 9 SIMPTOMA KOJE NE BISTE POVEZALI SA TUMOROM NA MOZGU - a znak su da vam je potreban HITAN pregled: Ne čekajte da stanje postane gore! 18:01
Odrasli POTRESNO! OTKRIVENO S ČIM SE U POSLEDNJIM DANIMA ŽIVOTA JOŠ BORIO SAŠA POPOVIĆ: Imao je promene i na OVOM organu, 4 simptoma bila su jeziva, posle jednog je sve bilo jasno! 09:41
Odrasli REKLI SU DA JE ZDRAVA, A ONDA SU JOJ NAŠLI 2 TUMORA: Kada se pogledala u ogledalo, prvi simptom bolesti već je bio jasan (FOTO) 08:30
Odrasli PROF DR DANICA GRUJIČIĆ IZNELA JEZIVO UPOZORENJE O BOLESTI ZBOG KOJE JE IZGUBILA PRIJATELJA: Imate utisak da se borite sa živim stvorom, da je neuništiv - ovo su simptomi! 11:01
Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli MISLILA SAM DA SAM UMORNA, A NA PANKREASU MI JE RASTAO TUMOR VELIČINE LOPTE: Srpska voditeljka se lavovski borila za život, kad se probudila iz anestezije usledio je ŠOK na stomaku! 12:14
Dete DVOGODIŠNJA DEVOJČICA DOBILA OVU UPALU, KAO I SVAKO DRUGO DETE - a to je bio simptom NEIZLEČIVOG RAKA: Roditelji, ako primetite jedno, trk lekaru! 14:40
Odrasli DOKTOR SE TOKOM OPERACIJE RAKA POSEKAO - mesecima posle na tom mestu mu je poraslo nešto jezivo: Stigla je dijagnoza i ceo svet se pitao KAKO! 16:10
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 17:01
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01