Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli MISLILA SAM DA SAM UMORNA, A NA PANKREASU MI JE RASTAO TUMOR VELIČINE LOPTE: Srpska voditeljka se lavovski borila za život, kad se probudila iz anestezije usledio je ŠOK na stomaku! 12:14
Dete DVOGODIŠNJA DEVOJČICA DOBILA OVU UPALU, KAO I SVAKO DRUGO DETE - a to je bio simptom NEIZLEČIVOG RAKA: Roditelji, ako primetite jedno, trk lekaru! 14:40
Odrasli DOKTOR SE TOKOM OPERACIJE RAKA POSEKAO - mesecima posle na tom mestu mu je poraslo nešto jezivo: Stigla je dijagnoza i ceo svet se pitao KAKO! 16:10
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 17:01
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01
Odrasli BUDIO SAM SE U POTPUNO MOKROM KREVETU - nisam znao da je to simptom strašne bolesti! A onda su se pojavila još 4 nikad ČUDNIJA znaka - RAK! 16:20
Odrasli BILA JE PRESREĆNA KAD SE USELILA U SVOJU KUĆU IZ SNOVA: Nije ni sanjala da će se 12 meseci kasnije BORITI ZA ŽIVOT! 08:30
Odrasli SARA JE ZBOG KAŠLJA OTIŠLA KOD LEKARA, A ON JE PRIMETIO OVO NA NJENOM TELU: Šokirala se kad je čula dijagnozu! 19:25
Odrasli TEST ZA TRUDNOĆU JE BIO POZITIVAN - dok sam se radovala nisam znala šta u stvari nosim u stomaku! U mojoj utrobi nije rasla beba! 10:40
Odrasli IMAM 29 GODINA I DUGO SAM IGNORISAO 2 SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kad sam ovo napipao na vratu znao sam da sam teško bolestan 13:30
Odrasli IMAO JE GLAVOBOLJE OD KOJIH NIJE MOGAO NI DA GOVORI: Dok se borio da ih izleči, nije znao kakvog MONSTRUMA ima u sebi 11:20