Odrasli DOKTOR SE TOKOM OPERACIJE RAKA POSEKAO - mesecima posle na tom mestu mu je poraslo nešto jezivo: Stigla je dijagnoza i ceo svet se pitao KAKO! 15:10
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 16:01
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 14:01
Odrasli BUDIO SAM SE U POTPUNO MOKROM KREVETU - nisam znao da je to simptom strašne bolesti! A onda su se pojavila još 4 nikad ČUDNIJA znaka - RAK! 15:20
Odrasli BILA JE PRESREĆNA KAD SE USELILA U SVOJU KUĆU IZ SNOVA: Nije ni sanjala da će se 12 meseci kasnije BORITI ZA ŽIVOT! 07:30
Odrasli SARA JE ZBOG KAŠLJA OTIŠLA KOD LEKARA, A ON JE PRIMETIO OVO NA NJENOM TELU: Šokirala se kad je čula dijagnozu! 18:25
Odrasli TEST ZA TRUDNOĆU JE BIO POZITIVAN - dok sam se radovala nisam znala šta u stvari nosim u stomaku! U mojoj utrobi nije rasla beba! 09:40
Odrasli IMAM 29 GODINA I DUGO SAM IGNORISAO 2 SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kad sam ovo napipao na vratu znao sam da sam teško bolestan 12:30
Odrasli IMAO JE GLAVOBOLJE OD KOJIH NIJE MOGAO NI DA GOVORI: Dok se borio da ih izleči, nije znao kakvog MONSTRUMA ima u sebi 10:20
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE POBEDIO RAK: Dali su mu 2 godine, krivili steroide - a on danas izgleda bolje nego ikad! 11:30
Odrasli PRVI SIMPTOM RAKA OSETILA SAM U VRATU I RAMENIMA, a drugi je bio očigledan nakon što sam jela! Vrhunac je usledio usred noći, ali to je bio tek početak NOĆNE MORE! 12:10
Odrasli PAS JE STALNO PRILAZIO MOM OCU I LIZAO MU OVO MESTO: Dve godine kasnije saznala sam zašto je to radio, ŠOK 10:22