Oko sveta

ON JE POSETIO SVE ZEMLJE NA PLANETI: Samo za jednu kaže da je najsavršenija, a evo gde je najteže dobiti vizu! (VIDEO)

Obožava istraživanje različitih kultura.

06.07.2024 11:32

ON JE POSETIO SVE ZEMLJE NA PLANETI: Samo za jednu kaže da je najsavršenija, a evo gde je najteže dobiti vizu! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/drewbinsky

Čovek koji je posetio sve zemlje na svetu je otkrio svoja najbolja i najgora iskustva, otkrivajući da je jedan problem na koji je naišao veoma uobičajen za Amerikance. Putovanje je zabavno, u to nema sumnje. Bez obzira na to da li ste tip koji sedi pored bazena ili istražujete, uvek možete da pronađete zabavu. 

Dru Binski iz Arizone je vrhunski putnik koji je posetio svaku zemlju na svetu. Da, dobro ste pročitali... svaka zemlja na Zemlji. Dru je obišao baš sve, od brazilskih favela do lepota Grčke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Binsky (@drewbinsky)

Poteškoće u dobijanju vize

On to svakako ima i čak je to nazvao "sve što možete poželeti u jednoj zemlji". Ipak, nije mu svuda bilo lepo, a njegovo najteže iskustvo ulaska u neku zemlju je kada je otišao u Venecuelu.

Međutim, u razgovoru za UNILAD, on je primetio da je to posebno slučaj za Amerikance.

- Na kraju sam dobio vizu od venecuelanske ambasade, ali su bile teške zbog sankcija i političkih tenzija između SAD i Venecuele, ipak sam uspeo da dobijem jednu u poslednjem trenutku - navodi on.

Upoznavanje različitih kultura

Međutim, uz sve poteškoće putovanja dolaze neki zaista izuzetni i nezaboravni trenuci. Ono što njega najviše zanima su različite kulture.

- Stvarno volim da posećujem autohtona plemena, jer to pokazuje da druga strana sveta nije toliko zaokupljena tehnologijom i elektronikom. Ponizno je upoznati ljude i videti kako žive u dalekim mestima. Planiram da nastavim da posećujem autohtona plemena, uglavnom u Africi, ali i u Južnoj Americi i Indiji - objasnio je Binski.

Ovaj momak nije smatrao izazovom da se prilagodi.

- Mislim da je nagrada što mogu da upoznam ljude i dokumentujem njihove živote. Tako da nikada nije bilo teško. Nikada nisam imao problema da upoznam druge ljude - rekao je on.

Printscreen/Instagram/drewbinsky

Muškarac koji je obišao ceo svet

Omiljena zemlja

Iako su susreti sa plemenima neverovatni, postoji jedna zemlja koja je ostala u njegovom sećanju kao omiljena.

- To su Filipini. Mislim da je to najlepša zemlja na svetu, super bezbedna i puna finih ljudi. To je kao sve što možete poželeti u jednoj zemlji - navodi on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)