Zanimljivosti

DOŠAO JE NA ŠIŠANJE I ISKORISTIO DA PREDAHNE: Frizeri ovekovečili nesvakidašnji trenutak iz salona (VIDEO)

Zaposleni u salonu su strpljivo čekali da čovek dremne, ne narušavajući mu san skoro tri sata.

23.03.2024 12:10

DOŠAO JE NA ŠIŠANJE I ISKORISTIO DA PREDAHNE: Frizeri ovekovečili nesvakidašnji trenutak iz salona (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jordan.topboy.blends

I pored brojnih obaveza koje imamo u toku dana, svi mi pronađemo vreme da odemo do frizera koji će nam srediti kosu. Čekajući na zakazani termin u salonu ponekad se događa da zadremamo, što se dogodilo i jednom muškarcu koji ne samo da je zaspao u frizerskoj stolici, već je "obrnuo igricu" i spavao kao da je u svojoj kući!

Shutterstock

U mnoštvu obaveza većina nas pokušava da pronađe malo vremena kako bismo sredili kosu kod frizera

 

Jordan Magasiva je frizer u čijem salonu je uvek frekventno i dinamično. Budući da mu dolazi veliki broj mušterija, Jordan je zaposlio pomoćnike koji pokušavaju da iskoordinišu na sve strane i preuzmu dobar deo posla. Za to vreme ima mušterija kojima je dozvoljeno da čekanje na svoj red ili vreme nakon šišanja prekrate, recimo, dremkom.

Ovaj frizer iz Njukastla je sa pratiocima na mrežama podelio nesvakidašnju scenu iz svog salona, prikazavši u snimku svoju stalnu mušteriju Bilija kako za vreme šišanja spava čvrstim snom. Budući da Bili radi naporan posao, dremanje mu je očigledno bilo neophodno. Pošto su mu stilizovali i kosu i bradu frizeri su ga ostavili da odrema na stolici, a u jednom trenutku su mu prekrili oči peškirom kako bi ga zaštitili od prejakog svetla. 

Dok su radnici predano radili posao, a nove mušterije ulazile i odlazile, Bili je sastavio skoro tri sata sna u frizerskoj stolici, a onda se probudio, pozdravio se sa zaposlenima i opušteno otišao kući.

 

@jordan.topboy.blends My boy Billy slept during his haircut but we know he’s no joker when it comes to hard yakka (work) hence why we let him sleep because we know how hectic work/life gets. Gave him an eye cover too just to shut the lights off 🤣.. Billy was more than happy to get a good rest in and didnt mind waking up with a smile for us. Shoutout to all the hardworking men & women doing what they have to do to make ends meet, we must support eachother on this journey, dont forget to rest and reset as we only get to enjoy this ride once, cheers guys ❤️ #fyp #barber #faithinhumanityrestored #wholesome #sleepingbeauty #barbershop #faith #mensmentalhealth #womensmentalhealth #bluecollar @mikebarberindustries ♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

 

Snimak je nasmejao ljude na TikToku, a mnogi su rekli da se nadaju da Bili nema zbog toga probleme na poslu.

- Sada će morati i da plati kaznu za parkiranje.

- Sačuvali ste mu život, a da to nije primetio.

- Kako je moguće da svaki mogući muškarac zaspi tek tako čvrsto gde god stigne?!

- Bilijeva žena je pisala poruke non-stop, ne znajući gde je - bili su neki od komentara.

Mnogi su prokomentarisali kako je dobro što je vlasnik frizerskog salona sve ovekovećio snimkom, jer je pitanje da li bi Bilijeva supruga njemu poverovala na reč da je spavao u salonu čak tri sata. Sa druge strane, mnogi su zahvalili frizeru rekavši da je Biliju možda čak i spasio život. To je i sam frizer potvrdio, objasnivši kako je čovek bio izuzetno umoran i da ga takvog sigurno ne bi pustili kući, posebno ne da vozi. Na komentar jednog od korisnika mreže da je sigurno dobio parking kaznu, frizer je otkrio da je uspavanog Bilija sačekao listić na automobilu i da je imao čak 38 propuštenih poziva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)