Zanimljivosti

BAKA JE NA ULICI ZAUSTAVILA MLADIĆA KOJEM JE ISPALA RUŽA IZ BUKETA: Njegov gest pamtiće do kraja života (VIDEO)

Kad ste poslednji put nekom priredili iznenađenje?

19.03.2024 13:11

BAKA JE NA ULICI ZAUSTAVILA MLADIĆA KOJEM JE ISPALA RUŽA IZ BUKETA: Njegov gest pamtiće do kraja života (VIDEO)
Printscreen/TikTok/maisvardanian

Osmi mart je iza nas, a samim tim i masovna kupovina cveća damama kako bi ih muškarci podsetili da su voljene i posebne.

Neki su to pokazali simbolično, kupovinom ruže, drugi su "odrešili kesu" i odlučili se za buket. Mnoge dame su za sada zaboravile na cveće, budući da je praznik prošao. Ali i drugima danima, a ne samo za Osmi mart, džentlmena ima na svakom koraku. 

shutterstock.com

Dame su oduvek bile slabe na cveće koje dobiju od jače polovine

Mais Vardnian je influenser koji je odlučio da iznenadi neku od dama na ulici, i to tako što će joj pokloniti buket ruža. Dok je prolazio ulicom sa buketom u rukama, iz buketa je sasvim slučajno ispala jedna ruža. Videvši šta se desilo, jedna starija gospođa mu je rekla da je izgubio cvet. Influenser se vratio nazad po ružu, a ženi je dao buket.

Šokirana vremešna dama nije mogla da poveruje u ovakav džentlmenski gest, te je momku bilo potrebno izvesno vreme da je ubedi kako je cveće zaista za nju. Isti scenario odigrao se i sa jednom devojkom; podigla je ružu koja je mladiću ispala iz buketa, a on joj je zauzvrat poklonio ceo buket. Očigledno je cilj ovog influensera bio da damama ulepša dan i podseti ih da bi muškarci trebalo da da im poklanjaju cveće tokom cele godine, a ne samo za Dan žena.

Da ovakvi gestovi uvek mogu da "kupe" dame i izmame njihov osmeh, dokazale su i korisnice mreže TikTok gde se ovaj snimak i pojavio, prokomentarisavši da je ovakav potez sve što su želele.

 

@maisvardanian Задаем новые тренды, делаем постоянной рубрикой ? Спасибо за шикарные букеты лучшему флористу в мире @ARAIK GALSTYAN ♬ оригинальный звук - MaisVardanian

 

- Žena može da umre od silne radosti!

- Život je kratak, uživaj i izmami osmeh ljudima, svi dolazimo prazni, ali moramo da nosimo sa sobom uspomene.

- Želim ovog muškarca u svom gradu.

- Kakve divne dame i emocije koje je izazvao ovaj gest - komentarisali su korisnici mreže.

Devojke koje su odgledale snimak potvrdile su da ovakvih muškaraca fali i dodale da bi svet bio mnogo bolje mesto za život, a žene zadovoljnije da je ovakvih džentlmena više.

Influensera koji je napravio viralni snimak na mrežama prati više od 345.000 ljudi, a sadržaj koji kreira mahom je u vezi sa dobročinstvom. Neretko ovaj mladić radi skrivene kamere dok pravi iznenađenja običnim prolaznicima, posebno damama na ulici i u prodavnici. Njegove objave su izuzetno gledane i pozitivno ispraćene, a nadamo se i da će poslužiti kao inspiracija drugima da nastave lanac dobrih dela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)