Zanimljivosti

UŠAO JE U AVION I POČEO DA GRLI STJUARDESU: Usledilo je iznenađenje koje će pamtiti dok je živ (VIDEO)

Zagrljaj je bio samo uvertira

27.02.2024 14:33

UŠAO JE U AVION I POČEO DA GRLI STJUARDESU: Usledilo je iznenađenje koje će pamtiti dok je živ (VIDEO)
Instagram/capri.hostie

Svi koji imaju brata ili sestru kažu da se ta ljubav ni sa čim ne može meriti. Zaštitnički odnos koji najstarije dete u porodici gaji prema mlađima ne prestaje ni kad svi oni odrastu i postanu „svoji ljudi“. Svaki uspeh u životu mlađeg brata ili sestre starija deca u porodici doživljavaju kao svoj lični i ne propuštaju da ga proslave.

Zaposlenje je svakako jedan od važnijih događaja u životu, jer predstavlja „ulaznicu“ za svet odraslih i osamostaljivanje.

FOTO: shutterstock.com

Sestra je bila veoma ponosna što je njen brat počeo da radi u istoj kompaniji u kojoj je i ona zaposlena (Ilustracija)

Na društvenoj mreži Instagram korisnica Rija Raješ Deokar koja radi kao stjuardesa podelila je snimak na kom se vidi kako je svom bratu poželela dobrodošlicu tokom njegovog prvog radnog dana na aerodromu.

Mladić se ukrcao u avion kao deo zemaljske posade avio-kompanije u kojoj je njegova sestra zaposlena.

- Od porodice Deokar do porodice 6E! Tako sam ponosna na svog mlađeg brata. Mnogo te volim, čestitam - napisala je Rija uz dirljiv snimak koji je podelila na Instagramu.

Na snimku se vidi kako Rija grli brata dok on ulazi u avion. I dok ona nosi uniformu stjuardese, njen brat je odeven u uniformu zemaljskog osoblja iste avio-kompanije. Posle zagrljaja, Rija dovodi brata u unutrašnjost aviona i pokazuje mu šta je pripremila za njega kako bi simbolično proslavili zajednički radni dan.

 

 

Snimak je podeljen 19. februara i od tada je dobio oko 250.000 lajkova i gotovo pet miliona pregleda.

- Ovaj osećaj mogu da razumeju samo ljudi zaposleni u avijaciji.

- Tako dirljivo. Bravo za sestru!

- Kako je lepo videti brata i sestru dok dele sreću.

- Neki pokloni su preskupi, ovaj je jedan od njih – bili su neki od komentara ispod snimka koje je ponosna stjuardesa podelila na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)