Ispovesti

BLIZANCI SU GODINAMA BILI RAZDVOJENI: Kada je devojčica napokon došla do brata usledila je njegova reakcija o kojoj priča ceo svet (VIDEO)

Emotivan video snimak brata i sestre rasplakao je javnost.

09.07.2023 20:01

BLIZANCI SU GODINAMA BILI RAZDVOJENI: Kada je devojčica napokon došla do brata usledila je njegova reakcija o kojoj priča ceo svet (VIDEO)
Printscreen/TikTok/patriciaboity

Deca koja imaju brata ili sestru blizance znaju da je to posebna veza koju dele i da pored fizičke sličnosti oni i sve jednako osećaju. Roditelji ih podižu u istim uslovima, a često dok su deca neguju isti stil. Ipak, kako vreme prolazi a oni odrastaju, svako pronalazi svoj stil i svoj životni put koji može biti potpuno drugačiji od onog drugog.

Međutim, nekada spoljni faktori, na koje često deca ne utiču, dovode do razilaženja njihovih puteva. To je pokazala Tiktokerka Patricia Boitu koja je objavila viralni snimak susreta nje i njenog brata nakon mnogo godina. Dirljiv susret je na ovoj mreži lajkovalo je 1,2 miliona korisnika, a u njemu se vidi kako sestra dolazi na vrata svog brata blizanca koji živi u veoma teškim uslovima kako bi ga posetila.

Printscreen/TikTok/patriciaboity

Brat je bio srećan što je upoznao sestru ali je emotivna scena tek kasnije sledila

Njih dvoje razgovaraju izvesno vreme, ali se u snimku ne čuje ništa, međutim, zadovoljna lica govore više od reči. Nakon nekog vremena brat je zagrlio Patriciu i potpuno se slomio od emocija. To se desilo nakon što mu je ona nešto objašnjavala, pretpostavlja se njihovu priču, dok je sramežljiv momak stajao sa strane, smeškajući se. U narednom trenutku je ona krenula da ga zagrli, a momak se rasplakao i sestru nije puštao iz naručja. 

 

@patriciaboity I thank God we finally me again ♥️i love him so much 😭#boitytheepk #twin ♬ Kuyabongwa - ChubbyCheeks

 

- On izgleda tako srećno što te vidi.

- Molim te ne ostavljaj ga, povedi ga sa sobom kući.

- On je toliko čeznuo za tim zagrljajem.

- Način na koji plače me je skroz slomio.

- Ne mogu da verujem da odrastao čovek poput mene plače u sred noći- bili su neki od komentara.

Pošto su mnogi tiktokeri ovaj snimak i celu scenu emotivno doživeli Patriciji su poručili da zaslužuju objašnjenje i nastavak priče, te kako su njih dvoje razdvojeni. Devojka je u komentarima rekla kako su se njih dvoje opet sreli, poručivši svojim pratiocima da se pobrinula da bratu obezbedi novu odeću i osnovnu pomoć koja mu je potrebna. U nastavku je pozvala svoje pratioce da ukoliko žele i mogu pomognu na bilo koji način, a ona je obećala da će nastavak priče odnosno razlog zbog čega su godinama živeli daleko jedan od drugog objasniti u nekom narednom videu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)