Roditeljstvo

RODITELJI SU MU SAOPŠTILI VESTI KOJE SU GA POTPUNO SLOMILE: Dečka je otkrio porodičnu tajnu i zajecao, jedna fotografija sve je promenila (VIDEO)

Majka je odlučila da sinu pokloni nešto što će mu otkriti da ga čeka nova uloga u životu.

29.06.2023 12:48

RODITELJI SU MU SAOPŠTILI VESTI KOJE SU GA POTPUNO SLOMILE: Dečka je otkrio porodičnu tajnu i zajecao, jedna fotografija sve je promenila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/desiree__rose_

Tiktokerka je pomogla sinu da navuče majicu na sebe, a onda ga je u jednom trenutku pustila da sam pogleda šta piše na majici. Kada je dečak obukao majicu shvatio je da su mu roditelji pripremili najlepše iznenađenje.

Nakon par sekundi usledila je salva emocija te se videlo da se iskreno obradovao prelepim vestima koje su mu roditelji saopštili.

Printscreen/TikTok/desiree__rose_

Dečak je zatvorio oči kako bi mu majka dala iznenađenje

Majčinstvo je jedna od najlepših uloga, a radost koju žene dele sa najbližima da će postati mame je najlepše iskustvo i doživljaj. Mnogi vrlo emotivno doživljavaju takav trenutak, pa je često potrebno sa oprezom saopštiti takvu vest onima koji su emotivniji. Jedna mama dečaka je odlučila da napokon saopšti svom sinu radosnu vest da će postati stariji brat. 

Ona je osmislila veoma kreativan i simpatičan način da mu kaže da ga čeka nova uloga u životu i da će uskoro dobiti brata ili sestru. Mama je u jednom trenutku izvadila iz kutije majicu za dečaka na kojoj je bila ispisana poruka "stariji brat napokon!".

Ovu situaciju je toliko emotivno dočekao da je počeo da plače od sreće. U početku je gledao u roditelje želeći da shvati da li je po sredi šala ili istina a kada je shvatio da će ipak postati brat uskoro pohrlio je majci u zagrljaj.

- Da li je taj plač od sreće ili tuge?- našalila se majka. 

Majka mu je malo kasnije pokazala i fotografiju ultrazvuka bebe što je dečaka posebno raznežilo. On se uhvatio za glavu i kroz plač počeo i da se smeje dok su mu roditelji sugerisali kako su ponosni na njega što se dobro brine o majci i da će to isto raditi i za bebu koja bude došla u njihovu porodicu. 

- Ne znamo još šta čekamo ali znamo da ćeš se brinuti o njemu na pravi način. I da ćeš biti pravi veliki brat.- rekla je majka svom sinu.

Video je raznežio korisnike mreže širom sveta koji su poručili roditeljima da budu ponosni na svog sina koji je pravi primer starijeg brižnog brata.

 

 

- Njegova reakcija je neverovatna -

- Zašto plačem u pola tri ujutru?-

- Presladak dečak. Biće najbolji stariji brat. Neka ste blagosloveni vi i vaša porodica koja raste.

- Plačem -

- Potpuno me je emotivno dobio - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili da njegova reakcija topi srca i da je odreagovao kao što bi deca to učinila, iskreno i bezrezervno. Majka je u drugim objavama otkrila dirljive trenutke kako joj dečak mazi stomak i da su ona i suprug otkrili svima kako očekuju devojčicu u novembru ove godine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)